Säljkonsult -dags att hitta ett nytt roligare jobb?

Koncepta · Försäljning · 5 nov

Om jobbet

Vi på
Småföretagarnas riksförbunds medlemstjänst kan ge dig möjlighet till utveckling både på ett personligt och karriärmässigt plan. Att må bra och ha roligt på jobbet tycker vi är det allra viktigaste det leder ju också till goda resultat!Just nu har vi 35 arbetskamrater på kontoret. Med ett leende på läpparna och ett bra driv gör vi allt för att ge våra medarbetare verktyg för att lyckas!

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta med att värva medlemmar till Småföretagarnas Riksförbund. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då du får en grundutbildning med målet att du ska lära dig allt om organisationen. Vi arbetar med daglig coachning för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Vi kombinerar arbete med roliga aktiviteter så att gruppen stärks i positiv anda.

Hos oss har man en garanterad fast lön samt en generös provision där du kan påverka både din lön och arbetstid. Möjlighet finns också att utvecklas inom företaget. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Arbetet sker dagtid måndag - fredag och vi kontaktar endast företag och alla har ett eget kontorsrum.

Vi är ett hängivet bolag som letar efter dig
som:
Har rätt inställning är positiv och energisk. Drivs av en hög rörlig lön. Älskar utmaningar. Brinner för att jobba med människor. Är tävlingsinriktad och målinriktad. Tillsammans med oss vill vi skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Oavsett förkunskaper förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart.

Om Småföretagarnas riksförbund - En tuff uppstickare som vågar säga som det är
Förbundet vill bidra till att skapa ett bättre företagsklimat i Sverige. Det vill man göra bland annat genom att sänka arbetsgivaravgiften och skapa förändringar i sjukförsäkringssystemet. Vill du veta mer om Småföretagarnas Riksförbund så hittar du information på www.smaforetagarna.eu

Omfattning/Varaktighet
Anställningen är en visstidsanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Om du är intresserad av att veta mer om oss, kolla gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare. www.youtube.com/watch?v=dcUp7EBCvWM

Intresserad? Skicka då in din ansökan och tillåt dig själv att öppna dörrar till fler möjligheter! Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag till nina.neste@koncepta.se eller ring 070-214 40 46.
Jobbfakta
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget