Säljkonsult på uppdrag av Stiftelsen Aktiv Skola

Koncepta · Försäljning · 5 nov

Om jobbet

Om Aktiv Skola
Vill du göra skillnad? Vi är ett engagerat team på Aktiv Skola som brinner för att förbättra skolan och där hjälpa till att öka medvetenheten kring ämnen som hälsa, mobbning, droger och miljö. Vi bidrar med kunskap och aktuellt material inom alla dessa områden, och förser redan i dag Sveriges alla skolor kostnadsfritt med utbildningsmaterial.
Läs mer på: www.aktivskola.org

Vilka är vi?
Vi på Aktiv Skola är ett team av människor som brinner för vårt jobb. Vi är tävlingsinriktade, effektiva, tålmodiga, självständiga, sällskapliga härliga människor. En blandning av människor som gemensamt har så roligt som möjligt under vår arbetstid, och det har vi genom att vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår egen försäljning.

Vad förväntar vi oss av dig?
Du kommer främst arbeta med nykundsförsäljning där du arbetar med att värva företagsmedlemmar till Aktiv Skola. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är positiv, har ett inre driv, är effektiv och vet hur du ska nå dina personliga målsättningar.

Vi erbjuder
En arbetsplats med högt i tak där humor och glädje prioriteras. Du får en fast lön med en attraktiv provisionsmodell som gör att du kan påverka din lön och arbetstid samt ett generöst, friskvårds-bidrag. Du arbetar dagtid måndag - fredag och kontaktar endast företag. Du får ett eget kontorsrum vi har kollektivavtal med Unionen.

Som nyanställd hos oss behöver du inte ha någon erfarenhet eller utbildning då all utbildning sker internt.

Omfattning/Varaktighet
Anställningen är en visstidsanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Om du är intresserad av att veta mer om oss, titta gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare. www.youtube.com/watch?v=dcUp7EBCvWM

Vill du bli en av oss skicka ditt CV med tillhörande personliga brev till nina.neste@koncepta.se eller ring 0200-211 711.

Vår ambition är att
tillsätta tjänsten inom kort så vänta inte för länge.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget