Vill du vara med och bidra till Giving People i ett fantastiskt säljteam?

Koncepta · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Om dig
Är du en driven person med gott självförtroende och en stor mängd av positiv energi? Tycker du om att jobba efter uppsatta mål, och är dessutom pratglad och har lätt att kommunicera?

Då är det dig vi söker!

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och flytande svenska dock ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Ditt jobb som säljkonsult på Giving People är att via telefon ringa och kontakta företag för att värva medlemmar, som i och med sitt medlemskap är med och finansierar Giving Peoples verksamhet.

Giving People är en hjälporganisation vars vision är att inget barn i Sverige skall leva i utanförskap eller fattigdom. De arbetar för att motverka den ekonomiska utsatthet och barnfattigdom som finns i Sverige. Målgruppen är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom, och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. Giving People arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter. Styrkan är organisationens korta ledtider. När en barnfamilj söker hjälp hos Giving People får de hjälp inom några timmar upp till några dygn beroende på hur akut deras situation är. Vill du veta mer om organisationen så kan du besöka hemsidan: www.givingpeople.se.

Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro, där även dina kollegor och chefer sitter. Vi jobbar tillsammans för att skapa en inspirerande miljö där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart.

Lön
Vi erbjuder en arbetsplats där medarbetaren är i fokus. Du har en fast lön på 19 895 kr med en attraktiv provisionsmodell, som gör att du kan påverka din lön och arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag, och ett eget kontorsrum.

Anställningsvillkor
Arbetet sker dagtid måndag till fredag kl. 08.00-16.30, och vi kontaktar enbart företag. Anställningen är en visstidsanställning på heltid i 6 månader, som kan övergå till en tillsvidareanställning. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Vilka är vi?
Vi säljkonsulter på Giving People är ett team som brinner för vårt jobb, och kan ge dig möjlighet till utveckling både på ett personligt och karriärmässigt plan. Att må bra och ha roligt på jobbet tycker vi är det allra viktigaste, och det leder ju också till goda resultat och bra försäljning. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras. Om du är intresserad av att veta mer om oss, kolla gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och platser tillsätts löpande.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget