Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av fabriksarbete? Har du kanske även arbetat med nc-styrda maskiner? Vill du komma till ett företag med bred kunskap internt där du får jobba med varierande arbetsuppgifter i ett tajt team, då borde du söka denna tjänst idag!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en produktionsmedarbetare till Örebro. Tjänsten innebär att arbeta med metall och plåt. Arbetsuppgifterna som är varierande innebär montering, bockning, stansning, men även kontroll, förpackning och emballering.

Tjänsten passar dig som längtar efter att komma till ett familjärt företag där samarbetet och teamet är det viktigaste.

Krav på person

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och ansvarskänsla. Det förstår vikten av att arbeta tillsammans i ett tajt team. Du kanske även har ett teknikintresse och är en problemlösare. Vidare ser vi att du lätt får en helhetsblick och kan prioritera din arbetsdag.

För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare/operatör krävs vidare:
  • Du som söker ska ha erfarenhet från verkstadsindustrin.
  • Gymnasiekompetens eller universitetsutbildning inom teknik/industri
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet i produktion.
  • Truckkort
  • Körkort
Du är en ansvarsfull och motiverad lagspelare som drivs av att leverera goda resultat.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen som produktionsmedarbetare.

Övrigt

Start: Oktober/november
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Tvåskift (tjänsten startar med några veckors introduktion och upplärning med endast dagtid innan man kliver på skifttider.)

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell via camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startade på 1950-talet och har arbetat med tillverkning och försäljning sedan dess. Såklart har en del förändrats på vägen. Förut handlade det mer om stora mängder och ett standardsortiment. Detta har nu utvecklats till att största fokuset ligger på specialtillverkning och att kunna möta kundernas önskemål. Företaget finns på flera platser i Sverige och är i en expansiv och spännande fas. Med stor yrkesskicklighet, kvalitets - och miljömedvetenhet driver de ungefär 20 anställda företaget framåt.

Sökord: produktion, metall, CNC, operatör, montering, teknik, stansning