Driven innesäljare sökes till ett välkänt företag!

Driven innesäljare sökes till ett välkänt företag!

Brinner du för relationsskapande försäljning? Har du ett stort driv och en ambition att bli toppsäljare? Tycker du om att jaga efter högt uppsatta mål? Då tycker jag att du ska skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare hos detta företag kommer du att syssla med företagsförsäljning över telefon. Det kommer innebära både prospektering och försäljning till nya kunder men även en hel del bearbetning av befintliga kunder. Man säljer uteslutande till företag och man säljer en väldigt attraktiv certifiering i olika former, allt från diplom att hänga på kontoret, till webbsigill som man fäster på sin webbsida för att visa upp sitt certifikat och diverse företagsskydd som gäller mot eventuella ID-kapningar på företaget. Man kommer att sitta tillsammans med kollegor vid sitt eget bås och sin egen dator och det är frihet under ansvar som gäller för denna tjänsten.

Din profil

Som innesäljare ser vi gärna att du är tävlingsinriktad, disciplinerad och kan ta ansvar över ditt eget arbete samt innehar en väldigt hög social kompetens. Det är också viktigt att du brinner för försäljning och tycker om att jobba mot uppsatta mål.
Eftersom försäljningen sker på telefon ser vi att du ska vara bekväm med datorer och behärska det svenska språket i tal & skrift.

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • Stort intresse för sälj
  • Tycka om att tävla och jaga utsatta mål
Meriterande:
- Jobbat inom sälj tidigare

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Grundlön +Provision
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som är välkänt av alla företag i hela Sverige är störst på den svenska marknaden och har kontor på ett par orter i landet. Sedan ca 2 år tillbaka har man startat upp ett kontor i Örebro som nu håller på att växa ur kostymen och behöver utöka sin personalstyrka med ytterligare personal. Det är ett tryggt och stabilt företag och kontoret i Örebro består av ett tiotal personer i en väldigt sammansvetsad grupp med mycket skratt och en stor dos humor!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.