Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Elmätarmontör - ungdomssatsning

Ansök nu

Här är chansen att delta i den största omställningen av energisystemet i modern tid!
Den 28 juni 2018 beslutade regeringen att införa nya funktionskrav för elmätarna i Sverige.
Därför kommer ONE Nordic att leverera nästa generations system för el-mätning till nära en miljon kunder. Detta är ett av de strategiskt viktigaste projekten för att förverkliga ett klimatsmart samhälle. Med det nya mätarsystemet möter man både samhällets energiutmaningar och ger kunder bättre information om sin elanvändning.
Smarta elnät spelar en nyckelroll, och med det nya avtalet kan ONE Nordic gå vidare med att implementera en av de avgörande pusselbitarna - ett modernt elmätarsystem. De nya mätarna började installeras under hösten 2020 och är ett mångårigt projekt.

Om företaget
Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu elmätarmontörer för anställning hos ONE Nordic.
I en ny satsning vill vi nå ut till dig som nyligen eller inom snar framtid tar examen från en el gymnasielinje.
OBS att denna annons enbart riktar sig till er som snart/nyligen avslutat elprogram på gymnasienivå. Är du äldre/har mer erfarenhet finns en annan annons på vår hemsida (https://karlstad.wikan.se/).

Du utgår från hemmet med servicebil och kommer att genomföra byten, felsökning, installationer och reparationer av elmätare.
Förutom montage och demontage av elmätare kommer du att:
- Packa bil, hantera returer av mätare och emballage.
- Träffa kunder.
- Utföra riskanalys och egenkontroll för det enskilda arbetet.
- Rapportera i ärendehanteringssystem för utfört arbete.
- Rapportera uttaget material till lagersystem.
För att lyckas bra i rollen behöver du vara strukturerad och kunna planera i flera steg.
Du genomgår utbildning via ONE Nordic för att få grepp om säkerhet, montering och kvalitetskrav. Efter avklarad utbildning blir du diplomerad elmätarbytare.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker drivna, glada och ansvarsfulla personer som vill få möjligheten att få en anställning på ett väletablerat och växande bolag.
- B-körkort (manuell växel)
- Fokus på säkerhet och kvalitet.
- Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
- Ansvarsfull och pålitlig.
- Talar och skriver svenska.
- Grundläggande engelska.
- Gymnasieutbildning med el inriktning

Viktig för dig att veta är att dina arbetsdagar spenderas ute i fält.
Vill du vara med och bygga "Det nya energisamhället"?

Information och kontakt
Det här är en satsning för att få nyexaminerade personer från skolan ut i arbetslivet.
Tjänsten innebär byte av elmätare i och runt om Örebro. ONE Nordic ser möjligheten att tidigt fånga upp personer med ett intresse för framtidens hållbara energisamhälle. När elmätarbytesprojektet rustas man för andra tjänster inom koncernen.
Önskvärt att kunna starta tjänsten nu under våren/i början av sommaren. Något som sker efter överenskommelse och med hänsyn till skola.

Wikan Personal sköter rekryteringsprocessen.
Vid frågor och funderingar vänligen kontakta Emma Karlsson 054-400 31 11.
Välkommen med din ansökan.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökning sker via den här annonsen.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post).

Om Wikan Personal
Wikan Personal hjälper företag både med rekrytering- och bemannings lösningar. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Emma Karlsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare