Projektledare sökes till wec360° AB

Projektledare sökes till wec360° AB

wec360° är ett av Nordens ledande företag inom
3D-visualisering mot framförallt bygg- och fastighetsbranschen, med kunder som
Skanska, Peab, HSB, Riksbyggen, Ikano Bostad med flera. Våra produkter hjälper våra kunder i deras sälj- och marknadsprocesser.

Söker du nya utmaningar? Idag är du kanske i slutfasen av en utbildning där du lärt dig mycket om att läsa ritningar eller arbeta med projektledning. Kanske har du arbetat något år i en roll som projektledare, projektkoordinator, eller produktionsledare och vill vidareutvecklas i ett växande, innovativt entreprenörsbolag inom 3D – sök dig till oss!

VI SÖKER DIG SOM VILL LEDA VÅRA 3D-VISUALISERINGSPROJEKT
Som projektledare hos wec360° är du ansvarig för att leda externa kunders projekt. Det innebär att du ser till att projektmål uppnås, planerar och organiserar projekten och ser till att tidsplan efterföljs. Du följer upp aktiviteter inom respektive projekt, ansvarar för projektbudget och säkerställer att projekten håller en hög kvalitet, både bildmässigt och tekniskt. Du samverkar och får saker gjorda, kommunicerar och engagerar dina medarbetare.

Du kommer ha en tät dialog med våra underleverantörer, inredare och givetvis övriga i projektteamet. Arbetet kräver att du är bekväm med att arbeta efter deadlines och ställer stora krav på struktur och ordning då du leder flera projekt parallelt med varandra.

Vi förväntar oss att du tar eget ansvar, är lösningsorienterad, tar initiativ och sätter kund och medarbetare i fokus. Då vi arbetar med ständiga förbättringar är det viktigt att du är positiv och flexibel.
Ändringar sker under projektets gång, och ställer krav på en tydlig kommunikationsförmåga så att slutresultatet blir bra för kund.

KVALIFIKATIONER/ÖNSKEMÅL
  • Vi ser gärna att du har god förmåga att tolka ritningar och kartor.
  • Erfarenhet av fotografi/bildredigering är meriterande.
  • Vi ser gärna att du har goda kunskaper i MS Office och Excel.
  • Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser gärna att du har mycket god datorvana.

ARBETSPLATS
Vi på wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Vi sitter i centrala lokaler vid Järntorget i Örebro.

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse

ANSÖKAN
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Skicka in din ansökan via mail till emilia@wec360.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla wec360° AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wec360.se
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)