Hoppa till innehåll
Wani Energi AB logotyp

Utbilda dig till Automationstekniker med garanterad anställning!

Ansök nu
Sverige står inför en stor förändring inom drift, logistik och underhåll där företag ställer om mot en mer automatiserad verksamhet. Branschens behov av kompetens inom bland annat automationsteknik och roller som automationstekniker har därmed ökat markant. För att bidra till branschens kompetensförsörjning inom området har vi på Professionals Nord tagit fram en intensivutbildning för att skapa nästa generations automationstekniker. Efter utbildningen garanteras du en anställning hos oss och ett uppdrag hos vår kund Wani Energi AB.

Wani Energi AB utvecklar och levererar fabrikatsoberoende automationslösningar. Från utredning och konsultation till färdig anläggning. Där deras samarbete resulterar i ökad effektivitet, sänkta kostnader och minskad miljöpåverkan. Inget projekt är för litet eller för stort, de utför allt från serviceuppdrag till PLC-system för hela fastighetsbestånd samt integration i överordnade styrsystem.

Information om programmet
Utbildningsprogrammet bygger på metoden Accelerated Learning, som består av kortare teoretiska delar i kombination med praktiska moment för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen. Under utbildningen utvecklas du inom bland annat mekatronik, elteknik, styrsystem och programmering. Du genomgår en kostnadsfri och betald intensivutbildning på 12 veckor där du även erhåller en månadsvis utbildningsersättning under studieperioden, för att få möjligheten till en raketstart på din nya karriär som Automationstekniker!

Uppstartsevent: 28 september
Förstudieperiod: 29 september - 22 oktober
Utbildningsperiod: 23 oktober - 26 januari 2024
Första dag hos Wani Energi AB: 29 januari 2024
Omfattning: Heltid
Utbildningsort: Örebro/Stockholm
Arbetsort efter avslutad utbildning: Örebro

Utbildningsprogrammet är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och Wani Energi AB. Efter avklarad examen anställs du av oss på Professionals Nord och under de första 18 månaderna arbetar som konsult hos vår kund Wani Energi AB. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos Wani Energi AB. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Information om tjänsten
I rollen som Automationstekniker inom fastighetsautomation hos Wani Energi AB är dina arbetsdagar varierande och tar plats ute hos företagets kunder runt om i Örebro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär installation, driftsättning och felsökning av exempelvis ventilationssystem, värmesystem, kylsystem eller larmhantering ute hos företagets kunder.

Du blir en del av ett glatt och erfaret team om 17 personer, varav 7 st i rollen som automationstekniker, som tillsammans arbetar för att säkerställa den bästa servicen för sina kunder. Du kommer inledningsvis gå bredvid en kollega för att komma in i rollen ordentligt, för att sedan kunna driva ditt arbete allt mer självständigt. Med rätt inställning och driv finns goda möjligheter att fortsätta växa och utvecklas inom företaget och inta nya roller och arbetsmoment. Du arbetar måndag-fredag 07.00-16.00.

Vi söker dig som:
  • Vill jobba som Automationstekniker.
  • Har ECY-certifikat och erfarenhet inom el.
  • Har ett tekniskt intresse.
  • Har fyllt 18 år.
  • Innehar B-körkort.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och hos Wani Energi AB långsiktigt. Du är serviceinriktad och besitter god social förmåga. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter situation. Du arbetar lösningsorienterad och besitter god samarbetsförmåga för att tillsammans med dina kollegor framgångsrikt driva arbetet framåt och säkerställa en god service till företagets kunder.

När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.

START: september 2023
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emma Grundin
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare