Hoppa till innehåll
Vitamin Well logotyp

Plockande Fältsäljare mot Dagligvaruhandeln - Örebro

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VILKA VI ÄR
Vitamin Well Group säljer vi nyttigare och godare drycker, snacks och proteinprodukter under de välkända varumärkena Vitamin Well, NOCCO, Barebells, Nobe aloe vera, Tyngre och Smiling. Vi är ett svenskt bolag i grunden, men expanderar snabbt globalt. Idag har vi produkter på över 40 marknader, med kontor i tio länder runt om Europa, USA och Asien. I år omsätter vi totalt över 4 miljarder kronor.

Vår resa går fort, men har bara börjat. Vi blir allt fler drivna, ansvarstagande och actionorienterad medarbetare som trivs i en miljö som förändras snabbt. Det är därför vi just nu söker efter ytterligare en kollega som är redo att ta sig an nya utmaningar tillsammans med oss!

Är du en utåtriktad, positiv och ambitiös person redo för ett fartfyllt jobb som plockande fältsäljare utav funktionell dryck och mat? Vi söker efter nästa stjärna och kanske är det just dig vi letar efter.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet, den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den. Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket. Vi är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre. Nu söker vi efter nästa medarbetare som vill vara med på denna resa.

Ditt ansvarsområde

Dina arbetsuppgifter är att jobba med varuplock och merchandise hos våra viktigaste kunder, samt driva och utveckla försäljningen på ditt distrikt. Du kommer att sälja in befintligt sortiment, nyhetslanseringar och kampanjer mot våra kunder inom dagligvaruhandeln. Du brinner för att hitta nya kreativa försäljningslösningar tillsammans med dina kunder och du tror på att etablera långsiktiga relationer. Du kommer att ta hand om allt från varuplock i kylar/hyllor, orderläggning, till aktuell butiksbyggnation. Vi jobbar långsiktigt och tar alltid ansvar hela vägen.

Vem är du

Du trivs allra bäst med ett högt tempo, fysiskt arbete och snabba beslut. Du är socialt kompetent och ödmjuk mot såväl kunder som kollegor. Vi ser även att du är välorganiserad, noggrann, strukturerad samt har en hög arbetsmoral.

Dina blivande kollegor är ett ungt och drivet gäng med stor passion för träning och hälsa. Det är viktigt att din grundinställning är att allt är möjligt och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder.

Tidigare erfarenheter inom dagligvaruhandeln/servicehandeln, försäljning eller kundrelationer är självklart meriterande även om det viktigaste för oss är att du har rätt attityd och att du är en team player. Vi ser gärna att din dröm är att bli säljare framöver.

KRAV: B-körkort.

OMFATTNING: Timanställning som omfattar 40 timmar i veckan

PLATS: Örebro med omnejd

Välkommen med din ansökan! Rekryteringen sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Att jobba hos oss

Som Plockande Fältsäljare hos oss erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet, den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den. Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket.

Vår rekryteringsprocess

Som en del av rekryteringsprocessen kan vi komma att be dig genomföra ett personlighetstest samt ett test som mäter logisk slutledningsförmåga. Syftet med testerna är att på ett så objektivt sätt som möjligt utvärdera kandidater och identifiera bästa möjliga matchning mot rollen. Testerna är baserade på gedigen forskning och tas genom vår partner Alva Lab.
Vitamin Well logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare