Hoppa till innehåll
Vitamin Well Group logotyp

Fältsäljare mot dagligvaruhandeln - Örebro med omnejd

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VILKA VI ÄR
På Vitamin Well Group säljer vi nyttigare och godare drycker, snacks och proteinprodukter under de välkända varumärkena Vitamin Well, NOCCO, Barebells, Nobe aloe vera, Tyngre och Smiling. Vi är ett svenskt bolag i grunden, men expanderar snabbt globalt. Idag har vi produkter på över 40 marknader, med kontor i tio länder runt om Europa, USA och Asien. I år omsätter vi totalt över 4 miljarder kronor.

Vår resa går fort, men har bara börjat. Vi blir allt fler drivna, ansvarstagande och actionorienterad medarbetare som trivs i en miljö som förändras snabbt. Det är därför vi just nu söker efter ytterligare en kollega som är redo att ta sig an nya utmaningar tillsammans med oss!

Brinner du för försäljning och kundrelationer? Är du en naturlig relationsbyggare med förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer? Har du några års erfarenhet av kvalificerad försäljning och vill nyttja denna erfarenhet i en ny kontext? Då är det dig vi söker!

Rollen som Fältsäljare mot dagligvaruhandeln Örebro är en spännande möjlighet för dig som har några års erfarenhet av försäljning och vill fortsätta utvecklas i ett framåtlutat och ambitiöst team. Vi är ett snabbväxande och innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre. I vår portfölj finns några av marknadens starkaste varumärken inom funktionella drycker och mat. Och det blir ditt uppdrag att realisera marknadspotentialen.

Som Fältsäljare har du ett självständigt ansvar att ständigt driva och utveckla försäljningen på ditt geografiska område. Du förväntas ta ägarskap för ditt distrikt och kontinuerligt leda aktiviteter och hitta kreativa försäljningslösningar som genererar resultat och flyttar fram Vitamin Wells position. Du kommer att ta hand om allt från budget- och resultatuppföljning, varuplock och merchandise hos nyckelkunder till orderläggning och butiksbyggnation.

VEM ÄR DU
För att lyckas i rollen så har du en erfarenhet från att driva och ansvara för försäljning. Vi söker dig som brinner för att göra affärer, kontinuerligt överträffa kundens förväntningar och bygga långsiktiga relationer. Du är resultatinriktad med en exceptionell känsla för service och säkerställer kontinuerligt att Vitamin Wells varumärken alltid är representerat med högsta kvalitet och har maximal synlighet och tillgänglighet.

Du är ambitiös, utåtriktad, proaktiv och trivs allra bäst ute på fältet i dialog med kunder och slutkonsumenter. I balans med ditt starka och kreativa affärsdriv är din ödmjukhet, noggrannhet och struktur och att du tar stort ansvar för ditt arbete.

Som person är du trygg i dig själv, nyfiken och har hög integritet. Du har lätt för skratt och kombinerar värme med professionalism. Dina kollegor och kunder beskriver dig som en förtroendeingivande och solid partner som sprider glädje och skapar resultat. För att trivas hos oss på Vitamin Well har du en genuin passion våra produkter och för hälsa och träning.

KRAV: Kvalificerad arbetslivserfarenhet från försäljning (gärna +2 år), sannolikt inom dagligvaruhandeln, servicehandeln eller motsvarande. B-körkort.

OMFATTNING: Heltid måndag till fredag

PLATS: Örebro med omnejd

Välkommen med din ansökan! Rekryteringen sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

ATT JOBBA HOS OSS

Som Fältsäljare hos oss erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet, den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den. Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS
Som en del av rekryteringsprocessen kan vi komma att be dig genomföra ett personlighetstest samt ett test som mäter logisk slutledningsförmåga. Syftet med testerna är att på ett så objektivt sätt som möjligt utvärdera kandidater och identifiera bästa möjliga matchning mot rollen. Testerna är baserade på gedigen forskning och tas genom vår partner Alva Lab.
Vitamin Well Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare