Hoppa till innehåll
Ansök nu
Erfarenhet och Personliga egenskaper

Vi söker en driven löneadministratör som vill bli en del av vårt team på Vägjobb. Som löneadministratör kommer du att ha ansvaret för att säkerställa att lönehanteringen sker korrekt och i tid för våra anställda. Ditt huvudansvar är lönehanteringen men du kommer också att arbeta med HR-frågor samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Som löneadministratör har du en central roll på arbetsplatsen med en rådgivande funktion, både mot de anställda och mot ledningen. Vi söker därför någon som har en passion för att arbeta med både människor och siffror!

Ansvarsområden:
  • Bearbetning av lönerna i enlighet med gällande regler och avtal
  • Hantering av lönerelaterade frågor från anställda
  • Upprättande av rapporter för redovisningen
  • Att hålla dig uppdaterad om nya lagar och bestämmelser inom löneområdet
Vi söker någon som har en relevant utbildning eller praktisk bakgrund inom antingen löneadministration, ekonomi, eller HR. Om du uppfyller ovanstående krav och vill bli en del av vårt team, skicka in din ansökan och ditt CV idag!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid (kontorstid), tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Placering: Örebro, alternativt i Stockholm

Känner du att tjänsten låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För mer inormation och frågor: calle.alsterfors@vagjobb.se

Om oss

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.
Mer info
Kontaktperson
Calle Alsterfors
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se

Liknande jobb