Hoppa till innehåll
VaccinDirekt logotyp

Sjuksköterska till VaccinDirekt i Örebro!

Ansök nu
Just nu söker vi en Sjuksköterska till VaccinDirekt i Örebro!

Söker du ett arbete där du möter många trevliga kunder i en positiv arbetsmiljö? Då har hittat rätt! Vi söker dig som vill jobba deltid eller heltid på vår mottagning i Örebro.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du självständigt och i nära samarbete med vårt team av erfarna läkare och sjuksköterskor. Vi arbetar hårt för att erbjuda våra kunder marknadens främsta kunskap och kompetens inom vaccinologi och resemedicin. Detta gör vi genom att vi kontinuerligt uppdaterar och vidareutbildar våra sjuksköterskor och läkare i det egna utbildningscentret, VaccinDirekt Akademin.

Start: Så snart som möjligt

Tjänstgöringsgrad: 70-100%

Vi söker dig som:
  • Är utbildad sjuksköterska/distriktsköterska
  • Är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och mån om att ge god service och gott bemötande
  • Är ansvarstagande och gillar utmaningar
Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande, välkommen med din ansökan idag!

Om VaccinDirekt

VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör med 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård och vaccinationer. Vi erbjuder vaccinationer, reserådgivning, hälsokontroller, tester och utfärdar läkar- och hälsointyg från Malmö i söder till Gävle i norr samt i Finland.

VaccinDirekt är ett snabbt växande privat vårdföretag med fokus på kundbemötande, kunskapsutveckling och kvalité. VaccinDirekt bedriver 27 vaccinationsmottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Linköping, Örebro, Gävle och Jönköping.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 juni 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

VaccinDirekt är ett snabbt växande privat vårdföretag med fokus på kundbemötande, kunskapsutveckling och kvalité. VaccinDirekt bedriver 20 vaccinationsmottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Linköping, Örebro, Gävle och Helsingborg.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare