Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Vi söker nu 2 st. medarbetare som vill vara med och hjälpa oss att bygga om eller renovera våra kunders utemiljöer.

Vi utför avtalsenlig trädgårdsskötsel hos bostadsrättsföreningar, industrier och privatpersoner i Örebro med omnejd och arbetar också aktivt med att utveckla kundernas gröna miljö.

Arbetet som anläggningsarbetare är varierat över året med både renoveringar och byte av befintlig utemiljö så väl som anläggning och finplanering av nya miljöer och ytor. Bland andra vanligt förekommande arbeten är anläggande av nya parkeringar, murar , uppfarter, lekplatser, montering av utrustning som lekutrustning, bänkar och cykeltak m.m.

Arbetet som anläggningsarbetare är mycket varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö.

Kompetenskrav:

Vi ser att du som sökande behöver ha erfarenhet av anläggningsarbete genom dokumenterad arbetslivserfarenhet, alternativt vara utbildad inom det.

Det är viktigt att ha ett öga för kvalitet och en hög servicekänsla. En god serviceanda och smidighet i mötet med andra samt en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga är därför någonting vi sätter ett stort värde i.

B-körkort är ett krav.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt kunna läsa instruktioner.

Anställningens omfattning:

Vi tillämpar säsongsanställning, anställningen avser i första hand perioden April -November.
Senaste ansökningsdagen är 2023-02-10.
Mer info
Kontaktperson Johan Hellgren
Telefon 019324715
Email Mejla Johan Hellgren
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Miljö & Djurvård, Jordbruk & Fiske
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://tradgardstjanst.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1 April 1960 grundades Trädgårdstjänst i Örebro AB.

Det har hänt mycket sen dess. Vi har samlat på oss kompetens, erfarenhet, maskinpark, lokaler för att med stolthet utföra gröna entreprenader. Idag ritar och bygger vi utemiljöer samt vårdar utemiljöer med året-runt skötselprogram. Bland våra kunder finns bostadsbolag, industrier och affärsidkare så väl som privata fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar

Vi samordnar service vid felanmälan gällande fastighetsservice. Tillsammans med vårt egna snickeri, TT:s Snickeri, reparerar eller nytillverkar vi dörrar, fönster, lusthus, receptionsdiskar m.m.