Konsulter till vårt interimsnätverk i Örebro

Konsulter till vårt interimsnätverk i Örebro

Har du erfarenhet som interimskonsult? Vi utökar vårt interimsnätverk till TNG Tech i Örebro.

Har du gedigen erfarenhet som interimskonsult och är van att leda under förändring? Vi på TNG Tech utökar nu vårt interimsnätverk ytterligare och söker dig som är interim produktionschef, logistikchef, projektledare eller motsvarande. Vi på TNG Tech jobbar med namnstarka kunder i ett flertal branscher där du får vara med och göra skillnad. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Våra uppdrag innefattar roller som exempelvis Operations Manager, Logistics Manager och Project manager där du kan vara både konsult och underkonsult. Av våra underkonsulter kräver vi F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Som underkonsult eller interimskonsult via TNG får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet. Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar "världsklass". Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Dina arbetsuppgifter

Som interimskonsult hos TNG Tech kan arbetsuppgifterna bland annat vara att:
  • Driva förändringsarbete
  • Inneha personalansvar
  • Inneha resultatansvar avseende kvalitet, leverans och miljö
Värt att veta

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en vidareutbildning inom relevant område alternativt motsvarande erfarenhet. Vidare har du erfarenhet av ledarskap i en producerande verksamhet.

Vi ser också att du har erfarenhet från att arbeta med ständiga förbättringar, är en van användare av ERP-system, har goda kunskaper inom Lean Production samt god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sandra Précenth
Telefon 0762137255
Email Mejla Sandra Précenth
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/