Hoppa till innehåll

Interimschefer inom industri, anslut till TNG Tech

Är du konsult med ledarskapserfarenhet inom industrin? Gå med i vårt interimsnätverk på TNG Tech Mälardalen.

Är du en erfaren interimskonsult med en gedigen bakgrund som ledare och som i trivs under perioder av förändring? På TNG Tech expanderar vi vårt nätverk av interimschefer och letar nu efter dig som har erfarenhet som interim produktionschef, logistikchef eller liknande erfarenhet från tillverkande industri. På TNG Tech samarbetar vi med välkända kunder inom olika branscher och vi ger dig möjlighet att spela en avgörande roll i deras framgång. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som underkonsult eller interimskonsult via TNG får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet. Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar "världsklass". Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Dina arbetsuppgifter
  • Budgetansvar.
  • Ledarskap och personalansvar
  • Verksamhetsstyrning
  • Driva utvecklings- och förbättringsprojekt inom organisationen, samt säkerställa att organisationen utvecklas och styrs i rätt riktning.
  • Bidra med teknisk kunskap och rådgivning för att lösa tekniska utmaningar och optimera verksamheten.
  • Säkerställer att produkter och tjänster uppfyller höga kvalitetsstandarder och övervakar kvalitetsprocesserna.
  • Riskhantering för att minimera avbrott i verksamheten.
Värt att veta

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Av våra underkonsulter kräver vi F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som interimschef tror vi att du har en bakgrund från ledande positioner inom processindustri eller tillverkningsindustri.

Vi ser också att du har erfarenhet från att arbeta med ständiga förbättringar, har goda kunskaper inom Lean Production samt god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

Denna annons gäller framtida konsultuppdrag vilket innebär att du vid ett uppdrag kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (8 dagar kvar)

Kontaktperson
Sandra Précenth
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/
https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Örebro stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga