Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Ingenjörer med erfarenhet av underhåll

Ansök nu
Är du Underhållsingenjör och vill arbeta som konsult? Gå med i vårt konsultnätverk på TNG Tech i Örebro!

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta med hållbara och energieffektiva lösningar inom industrin? Kanske är du redan konsult eller nyfiken på konsultrollen? Då har du kommit rätt! Nu söker vi dig som har längre erfarenhet som underhållschef eller underhållsingenjör till vårt konsultnätverk på TNG Tech. Vi samarbetar med ett flertal namnstarka kunder och hoppas kunna matcha dig med uppdrag som tilltalar just dig och dina karriärsmål.

Välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kan bland annat bestå av att:
  • Ansvarar för långsiktiga underhållsplaner
  • Ta fram och initiera åtgärder i syfte att minimera driftstopp och optimera kostnader.
  • Förvalta maskiner och utrustning.
  • Budgetera och följa upp kostnader, leverantörer, serviceavtal.
  • Vid behov projektleda, planera underhåll kopplat till fastighet, el och styr.
Värt att veta

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +55 i samband med den senaste medarbetarundersökningen. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från konsultrollen.
Våra förväntningar

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om underhållssystem och hur ett fungerande underhåll struktureras upp. Du har en bred kunskap om produktionsutrustning och tillverkningsprocesser samt en allmän djup och bred kunskap om mekanik, hydraulik, pneumatik och automation. Din svenska är flytande i tal och skrift samt din engelska är god i tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson
Sandra Précenth
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare