Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Inköpare till industriföretag utanför Örebro

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sandra Précenth
Email
Telefon
Ansök nu
Har du bred erfarenhet som inköpare? Redo för nästa spännande utmaning? Vi söker en i Strategisk - / Operativ inköpare!

Nu har vi ett spännande konsultuppdrag för dig som inköpare till ett globalt bolag framstående inom processindustrin där du med din erfarenhet och kreativitet får möjlighet att forma framgångsrika affärsmöjligheter. Har du en bred kompetens inom inköp / Supply Chain och trivs att arbeta i operativt såsom strategiskt med leverantörsfrågor, avtal och kvalitet? Bra! Då är detta uppdraget för dig!

Placering: Utanför Örebro.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt.

Vår kund är ett större globalt ledande företag inom tillverkningsindustrin beläget utanför Örebro. Ett globalt bolag som värnar om att behålla den familjära kulturen. Inom företaget finns goda möjligheter till karriär - och kompetensutveckling.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter
  • Utveckla och implementera strategiska inköpsbeslut samtidigt som du aktivt hanterar operativa inköpsprocesser.
  • Förhandla och upprätthålla långsiktiga relationer med leverantörer för att säkerställa optimala avtalsvillkor och priser både vad gäller direkt material, tjänster och investeringar.
  • Driva prissättning och prishantering för att säkra konkurrenskraftiga inköpspriser och effektiva kostnadsbesparingar.
  • Utveckla och implementera strategier för artikelvård och sortimentshantering.
  • Erbjuda analytiskt stöd och rapportering till ledningsgruppen för strategiska beslut och affärsutveckling.
Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll söker vi dig med erfarenhet av strategiskt inköpsarbete eller som inköpsansvarig och djup kunskap om beslutsfattande och inköpsprocesser. Du skall även ha erfarenhet av att hantera relationer, förhandla avtal och genomföra upphandlingar samt en stark förmåga att arbeta med prishantering och förhandla konkurrenskraftiga priser.

Du har även goda kunskaper i Excel och analytisk förmåga.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga