Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Erfaren HR-ledare i Mälardalen? Anslut till TNG

Ansök nu
Är du en erfaren HR-ledare som är verksam i Mälardalen? Anslut som underkonsult till TNG ´s nätverk.

Vill du forma organisationers arbetskraft genom din expertis och strategiska skicklighet? Skapa HR-framgång i varje uppdrag genom oss på TNG! Med en ökad efterfrågan på interimslösningar inom HR söker vi en inspirerande HR-chef för våra kommande konsultuppdrag. Vi ger dig en unik chans att utvidga ditt nätverk och öka dina möjligheter att hitta spännande och utmanande uppdrag inom Mälardalen. Låter det intressant? Gå med i vårt konsultnätverk på TNG!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att vara underkonsult hos oss på TNG är en fri roll med varierande utmaningar och mycket eget ansvar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer själv hur mycket du vill jobba, heltid eller deltid, samt att du som underkonsult alltid kan tacka nej till uppdrag som du inte vill ha.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som underkonsult hos oss då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-chef kommer att variera beroende på uppdrag, men nedan har vi punktat upp de vanligaste förekommande.
  • Ansvara för att utforma och genomföra personalutvecklingsprogram och kompetensutvecklingsinitiativ
  • Hantera personaladministration och lönehantering för att säkerställa att anställningsavtal, förmåner och löner.
  • Ansvara för att utveckla och implementera strategier för personalplanering och rekrytering.
  • Implementera och övervaka policys för arbetsmiljö, hantera arbetsrelaterade konflikter, medla vid tvister och främja en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.
  • Utveckla och implementera HR-strategier och policys som är i linje med företagets övergripande mål och riktlinjer
Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

Våra förväntningar
  • F-skattsedel
  • Utbildning inom HR-området
  • Lång erfarenhet av ledande positioner inom HR-området. Kanske har du tidigare arbetat som HR-chef, HRBP eller motsvarande.
Som person är du trygg, flexibel och lösningsorienterad. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Intresserad?

Denna annons gäller framtida konsultuppdrag vilket innebär att du vid ett uppdrag kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Sandra Précenth
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare