Regionchef till Thermia Stockholm / Mälardalen

Regionchef till Thermia Stockholm / Mälardalen

Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba som Regionchef på expansiva Thermia.

Är du en driven affärsutvecklare med en god teknisk förståelse? Vill du arbeta självständig i roll med stor möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat? Bra! Då kan rollen som Regionchef på Thermia vara rätt tjänst för dig!

Hos Thermia får du arbeta i ett spännande företag med affärsutveckling av högkvalitativa produkter mot återförsäljare.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Regionchef får du ett kvalificerat arbete där du får möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regionchef för Stockholm/Mälardalen arbetar du aktivt med affärsutveckling av Thermias högkvalitativa produkter mot återförsäljarledet. Du ansvarar för samordning av produktutbildningar, marknadsföring till återförsäljare av Thermias värmepumpsystem och du verkar samtidigt som stöd och support till dina återförsäljare och slutkunder. I regionen ingår ett 40-tal dedikerade och professionella återförsäljare.

Värt att veta

På Thermia finns idag 7 regionchefer och du rapporterar till Säljchef.

Du utgår från hemmakontor.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en driven och affärsmässig affärsutvecklare / säljare med en god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har en bakgrund som säljare eller är en tekniker med god kommersiell förståelse. Du driver och utvecklar affärer framgångsriks och har erfarenhet från att arbeta självständigt och metodiskt.

Vidare tycker du om att hålla i utbildningar och presentationer. Din sociala kompetens, flexibilitet och lyhördhet betyder mycket, lika så din raka och tydliga kommunikation.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med värmepumpsystem eller VVS samt har arbetat mot återförsäljare.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Ida Nordin
Email Mejla Ida Nordin
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/