Hoppa till innehåll
SWEDEN TIMBER AB logotyp

Junior Trävaruförsäljare till Sweden Timber

Sweden Timber är i en expansiv fas och behöver stärka upp försäljningsorganisationen. Vi söker nu dig som gillar att göra affärer och tycker det är roligt att vara ute och resa. Även om tjänsten är junior är inte åldern avgörande. Det som är viktigt är att du vill lära dig om vårt företag och försäljning av trävaror. Det är meriterande om du har jobbat eller jobbar inom träindustri men är inte ett krav.

Vad är en junior trävaruförsäljare?
Som junior trävaruförsäljare kommer du till en början att arbeta mycket internt inom Sweden Timber med inköp och försäljning av trävaror och matcha detta med ordrar mellan våra olika anläggningar. Tjänsten kombinerar inköp, produktionsplanering och sälj för att bygga upp en förståelse för hela försäljningsprocessen. Vi kommer genom mycket utbildning och träning från våra erfarna säljare och kollegor ge dig den kunskapen du behöver för att få den bästa starten på din säljkarriär.

Därefter kommer vi fortsätta att stötta dig för att du ska prestera och utvecklas genom att bygga upp din egen kundbas, hantera större kunduppdrag och allt mer komplexa affärer. Målet är att ge en bra grund att utvecklas till en självständig trävaruförsäljare med god förståelse för vår produktion och våra produkter.

Tjänsten kommer till en början innebära mycket tid på och resor mellan våra egna anläggningar. Sen kommer det bli mer externa kundbesök tillsammans med erfarna kollegor för att du så småningom ska klara det på egen hand.

Som person tror vi att du är öppen, social och har lätt för att knyta nya kontakter. Har en stor egen drivkraft, tycker om att resa och göra affärer. Du ska klara av att arbeta i ett högt tempo och vara kommunikativ både mot dina kollegor och kunder.

Vart finns vi?
Sweden Timber är en sågverk- och hyvlerikoncern som finns på fyra orter i Sverige; Malmbäck, Hjortkvarn, Skillingaryd och Mora. Vi har även ett säljkontor i Holland. För att komma in i jobbet snabbt tror vi att det är en fördel om du bor i närheten av någon av våra större anläggningar i Malmbäck eller Hjortkvarn, kanske runt Jönköping eller Örebro.

Vår säljorganisation idag består av tre erfarna säljare samt flera erfarna kollegor inom planering, logistik och kundservice som kommer hjälpa dig få en bra start hos oss.

Intervjuer kommer ghållas löpande och vi tillsätter denna tjänst så snart som möjligt!

För frågor angående tjänsten kontakta:
Lisa Nylinder
070-255 30 95
lisa@swedentimber.se

För att söka tjänsten skicka CV, personligt brev och gärna bild via mail med rubriken "Junior Trävaruförsäljare" till: lisa@swedentimber.se
Mer info
Kontaktperson
Lisa Nylinder
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweden Timber är en sågverk- och hyvlerikoncern som finns på fyra orter i Sverige; Malmbäck, Hjortkvarn,Skillingaryd och Mora. Vi har även ett säljkontor i Holland. För att komma in i jobbet snabbt tror vi att det är en fördel om du bor i närheten av någon av våra större anläggningar i Malmbäck eller Hjortkvarn, kanske runt Jönköping eller
Örebro.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare