Arbetsledare inom mark/anläggning till Svevia

Arbetsledare inom mark/anläggning till Svevia

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare till division Industri och vår verksamhet i Örebro. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg
  • med engagemang, samarbete och ansvar.
Om oss
Inom arbetschefsområdet Utläggning Mitt nischar vi oss mot kommunala och privata kunder. Vår huvudsakliga affär är asfalt och beläggning av väg, och då vi är måna om att erbjuda våra kunder flexibla helhetslösningar så ingår beläggningsrelaterade mark- och anläggningsarbeten som en del av vårt erbjudande.

Det går bra för oss på marknaden i Örebro med omnejd och målet är att fortsätta växa lönsamt. Vi behöver därför förstärka vår organisation med ytterligare en engagerad Arbetsledare med kompetens inom mark- och anläggningsarbeten.

Ditt uppdrag som Arbetsledare
Som Arbetsledare hos oss planerar och driver du den dagliga produktionen. Mer konkret innebär det:
  • Daglig arbetsledning av ditt arbetslag. Dvs du förbereder inför arbetet, är med och startar upp laget, stämmer av hur det går längs vägen och följer upp när arbetet är klart.
  • Planering och upprättande av tidplaner för de närmaste veckorna.
samordning av resurser såsom grävmaskiner, åkare, yrkesarbetare och underentreprenörer.
  • Uppföljning av projekt så att leveransen uppnår rätt kvalité inom rätt tid och budget.
  • Du stödjer platschefen med uppföljning av effektivitet och ekonomi och ser till att ledningssystemet och övriga regelverk inom området tillämpas hela vägen ut.
Som arbetsledare behöver du både vara synlig och tillgänglig. I alla dina möten representerar och marknadsför du Svevias erbjudande med målet att vi ska ta ytterligare marknadsandelar i det geografiska området. Dagliga kontakter med till exempel kunder, underentreprenörer och medarbetare ingår som en naturlig del i arbetet.

Vi utför mark- och anläggningsarbeten året om. Du kommer utgå från vår etablering på Pilängen i Örebro. Du kommer ha ett nära samarbete med vår Platschef Mark - Christian Andersson - som har lång erfarenhet inom mark- och anläggningsarbeten.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av och goda kunskaper kring mark- och anläggningsarbeten såsom exempelvis grundläggningsarbeten, VA och liknande. Troligtvis har du tillägnat dig kunskapen genom en kombination av utbildning och arbete. Har du dessutom haft en arbetsledande funktion i tidigare roller är det mycket meriterande. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av asfalt men det är inte ett krav då den kompetensen finns inom organisationen.

För oss är det viktigt att du är engagerad och som ledare har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare, det motiverar och gör att vi når våra gemensamma mål tillsammans. Du ger tydliga riktlinjer till ditt arbetslag, motiverar, ger dem befogenheter och möjlighet till utveckling i det dagliga arbetet. Du visar respekt för andras åsikter och upprätthåller etik och värderingar.

Du har intresse för IT och digitala verktyg och en förmåga att arbeta strukturerat med planering. Du tycker att det är stimulerande att göra goda affärer och har intresse för ekonomi och lönsamheten i dina projekt. Du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service, kvalitet och produktivitet efter högt satta normer. Du tar initiativ, löser problem och gillar att ha kontakt med kunder och leverantörer.

Vi förutsätter att du har B-körkort då du ofta kommer befinna dig ute på väg. Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inleds med en provanställning på 6 månader. Start enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

En del av något större
Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg.

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra skickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 2 aprilUrval görs efter sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Christian Andersson 070-2828200.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Entreprenad
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://svevia.se
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I dag är vi den ledande driftentreprenören och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Men framförallt är vi ett modernt serviceföretag där varje medarbetares personliga initiativförmåga och yrkesskicklighet är avgörande för kundupplevelsen. Genom ett stödjande ledarskap är det lika lätt för våra medarbetare att ta ansvar som att ge. Eftersom vi har som vana att alltid dela med oss av erfarenhet och kunskap till kollegor, kunder och leverantörer blir vi med automatik effektivare och mer snabbfotade. Och det i en värld där förändring är normaltillståndet. Tillsammans gör vi mer nytta.