Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du arbeta extra som truckförare?

Ansök nu
Söker du ett extraarbete vid sidan av studier eller annat arbete och vill ingå i vår konsultpool? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Vi söker nu truckförare till Systembolagets varudepå i Pilängen. Systembolagets varudepåer lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten. Arbetsuppgifterna är främst orderplock till butik eller kund via ombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt andra lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna en viktig del. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos Systembolagets varudepå.

Arbetstiderna för detta jobb är varierade under varudepåns öppettider men det är främst under dagtid, måndag till fredag. Introduktioner för tjänsten sker löpande. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan men får ett längre schema vid högtider eller semesterperioder. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar eller har en deltidsanställning på minst 50%. Du har god möjlighet att påverka ditt studie- eller arbetsschema. Du som söker måste enligt svensk lagstiftning vara minst 20 år gammal och vi kan ej gå vidare med sökanden som inte uppfyller detta. Du förväntas vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel och kan arbeta extra vid sidan av dina studier eller annat arbete. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Du är även en god lagspelare och stresstålig och noggrann i det arbete du utför samt har god datavana. Truckkort med behörighet A1 är ett krav.

Uppfyller du alla krav? Sök tjänsten idag!

Sökord: lagerarbete, extraarbete, lager, truckförare, extrajobb

Sökord: lagerarbete, extraarbete, lager, truckförare, extrajobb
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare