Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker Kantpressare till Ellagro!

Vill du jobba i ett litet sammansvetsat gäng och har tidigare erfarenhet av ritningsläsning och industriarbete. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som person är du glad, strukturerad, ansvarstagande, noggrann och ödmjuk. Du är positiv och van vid att jobba mot ständiga förbättringar.
Erfarenhet av kantpressning är såklart högst meriterande. Vana av annat industrirelaterat arbete samt ritningsläsning kan även det ligga till grund för att lyckas i detta uppdrag. Till ditt stöd har du erfarna kollegor, produktionstekniker och produktionsledare.

Detta söker vi:

Arbetet som kantpressare kan stunddels vara tufft och fysiskt krävande vilket lägger krav på att du är i god fysisk form.

Krav:
- Ritningsläsning
- Svenska i tal och skrift

Meriterande
- Truckkort
- Traverskort (Säkra lyft)

Arbetstiden är i förstahand dagtid, men skiftgång kan förekomma. Du blir anställd som konsult hos StudentConsulting men övergår som anställd hos kunden efter 6 månader om alla parter är nöjda.
Tillträde enligt överenskommelse.

Sökord: Kantpressare, Industri, Industriarbete, Ritningsläsning

Sökord: Kantpressare, Industri, Industriarbete, Ritningsläsning
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare