Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Mötesbokare/innesäljare till MPWR Consulting

Ansök nu
Är du en resultatorienterad person med högt driv som är intresserad av att arbeta inom eller vill ta ett kliv in i säljbranschen? Nu söker vi säljare med kompetens inom antingen norska eller finska språket.

Information om uppdraget:

MPWR Consulting är ett framstående konsultbolag som specialiserar sig på säljorienterad marknadsföring inom IT-branschen. MPWR Consulting hjälper It-företag i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Med huvudkontor i Örebro och lokalkontor i Stockholm och Köpenhamn sträcker de sig över hela regionen.

Som mötesbokare/innesäljare kommer du ha en viktig roll i MPWR Consulting fortsatta utveckling. Du kommer stödja säljteamet genom att boka säljmöten på den norska eller finska marknaden beroende på språkkunskap. I rollen ingår även att assistera It-företag genom strategisk leadgenerering via telefon. Du kommer att agera som innesäljare för MPWR Consultings kunder där din huvuduppgift är att identifiera affärsmöjligheter och boka säljmöten.

Tjänsten är antingen på heltid med planerad start i september eller enligt överenskommelse alternativt deltid med minst 12-15 h/veckan eller enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en gedigen introduktion för att du ska få alla förutsättningar för att lyckas i din roll. Vid överenskommelse kan det finnas möjlighet att bedriva en del av arbetet hemifrån med utgångpunkt från Örebro, Stockholm eller Köpenhamn.

Detta söker vi:

samt att du trivs i en roll med många kontaktytor. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till olika målgrupper. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är i stället något du motiveras av i ditt dagliga arbete.

Vidare ser vi att du:
* Talar och skriver på norska eller finska
* Behärskar de grundläggande funktionerna i Word och Excel.

Meriterande om du har erfarenhet av:
* Mötesbokning, extra meriterande om du jobbat med att boka möten inom IT.
* Kommunicera med beslutsfattare


Passar ovanstående på dig? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Innesäljare, Mötebokning, Säljare, Kundservice, IT-bolag

Sökord: Innesäljare, Mötebokning, Säljare, Kundservice, IT-bolag
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare