Kundtjänstmedarbetare med finskakunskaper

Kundtjänstmedarbetare med finskakunskaper

NTG EBREX är en ledande logistikpartner med fokus på bildelar och de söker nu en kundtjänstmedarbetare! Är du en utåtriktad och lösningsorienterad person som kommunicerar på finska i både tal och skrift och vill vara med på NTG EBREX resa framåt?

Information om uppdraget:

NTG är ett globalt fungerande logistikföretag med 1 500 anställda i 30 länder över hela världen. NTG EBREX Sweden grundades 2019 och Örebros lager ligger i Pilängen. NTGs syfte är att driva landbaserade transportlösningar med kvalitet och strikt precision i åtanke. De lever med snäva tidsramar och arbetar med leveranser varje dag, så de är vana att vara redo i sista minuten. EBREX tillhandahåller transport-, speditions- och logistiktjänster och arbetar med många välkända varumärken såsom Ford, Land Rover, Hermes och Jaguar. NTG EBREX kombinerar styrka och tillförlitlighet med kvalitet och flexibilitet. Samarbetet inom NTG - organisationen gör det möjligt att utforma skräddarsydda lösningskoncept från en enda källa. Tack vare det extra nätverket av lokala kontor i Europa, liksom entreprenörer över hela världen, kan de svara på kundernas krav och behov.


Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare kommer du ansvara för att hjälpa NTG EBREXS kunder, Fords återförsäljare, med att svara på deras frågor. Detta kommer du göra tillsammans med två andra kundtjänstmedarbetare samt avdelningschef för kundtjänsten. Som kundtjänstmedarbetare har ni kunder från både Sverige, Norge och Finland och ni skall tillsammans i gruppen kunna svara på frågor på dessa språk. I denna tjänst ansvarar du i första hand för den Svenska marknaden och är backup för den Finska marknaden.

Huvudsakliga ansvarsområden:
- Ha en god dialog med Fords återförsäljare
- Tillhandahålla information rörande reservdelar och lagersaldon
- Hantera reklamationer
- Samarbeta med ansvarig för utgående transporter
- Samarbeta med andra avdelningar i Sverige, främst med Inventory Control
- Samarbeta med andra avdelningar i andra länder

Om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Student Consulting ansvarar för hela rekryteringsprocessen, men du kommer anställas direkt av NTG EBREX Sweden AB.
Detta söker vi:
För att fungera bra i rollen bör du ha erfarenhet av att arbeta med kundtjänst. Du bör tycka om problemlösning och visa en stark teamkänsla. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och/eller bilar.

Detta söker vi:

Det krävs att du:
- är service minded
- har förmåga att ha många bollar i luften
- har goda kunskaper i svenska, finska och engelska
- har god datorvana och lätt för att lära dig nya system

Det är meriterande om har:
- erfarenhet av att arbeta med reservdelar till bil
- goda kunskaper i excel
- Erfarenhet av SAP eller andra relevanta system

Vi tror även att du är en person som tycker om att utmanas i ditt arbete och ser möjligheter i förändring. Du behöver även vara flexibel och ha lätt för att ta initiativ.

Vi utför löpande intervjuer och urval så tveka inte med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Finsktalande, Flerspråkig, Logistik, Kundservice

Sökord: Kundtjänst, Finsktalande, Flerspråkig, Logistik, Kundservice
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se