Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Engagerad C-chaufför till kund inom återvinningsbranschen! (Sommarvikariat)

Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag, bidrar till ett bättre samhälle?

Information om uppdraget:

”Med siktet inställt på en värld där vi slutar slösa på jordens resurser. Där varje människa kan uträtta storverk, om de bara försöker. Vi försöker hela tiden. När något är förbrukat hittar vi ett sätt att ge det nytt liv. Det är en cirkulär tanke, där vi inte är slutstationen, utan platsen där allt börjar. Att den tanken tjänar pengar åt våra kunder är ett bra argument. Men att den här världen är för skön för att gå under, är ett ännu bättre.”


Vår kund samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. I detta uppdrag kommer du att köra baklastande sopbil. Kundens erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Men dom behöver förstärkning under sommaren. Arbetet utförs och utgår från Örebro. Arbetet beräknas starta under juni och avslutas en bit in i augusti och för att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig hela tjänstgöringsperioden.

Detta söker vi:

KRAV:
C-körkort
YKB
Svenska
Engelska

ADR (Meriterande)

Har du erfarenhet av miljöarbete, frontlastare och/eller baktömmare sedan tidigare, är det starkt meriterande. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, nyfiken och serviceinriktad. Du utför dina arbetsuppgifter professionellt och noggrant. För att trivas i arbetet ser vi att du gillar att arbeta i team och ser positivt på fysiskt arbete. Du kommer att arbeta under konsultbasis, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Studentconsulting men utföra dina arbetsuppgifter ute hos vår kund här i Örebro. Du representerar både StudentConsulting och kunden i allt du gör och arbetar för långvariga, goda kundkontakter. Samt en bättre värld!


Låter tjänsten intressant? Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Sökord: Chaufför, C-kort, Lastbil, Sommarjobb, Sopbil

Sökord: Chaufför, C-kort, Lastbil, Sommarjobb, Sopbil
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare