Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb på dagtid som orderplockare på Matsmart - Örebro

Ansök nu
Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara orderplock av livsmedel samt hushållsartiklar i storpack på Matsmarts nya automationslösning - Autostore. I denna effektiva framtidslösning så kommer varorna till plockarna, i motsats till den traditionella lösningen där man går runt på lagret och plockar själv.

Arbetet är aktivt men monotont då du kommer att stå upp under hela arbetspasset. Andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetstider
Arbetet är förlagt vardagar på dagtid 07:00-16:00.

I samråd med ansvariga teamledare lägger du dig tillgänglig vecka för vecka.

Flexibelt arbete som passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst två vardagar i veckan.

Start för tjänsten är omgående där man startar med 2 dagars utbildning.

Personliga egenskaper
Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper
 • Vi söker dig som är driven och har förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. I arbetet krävs det även en stor noggrannhet då felplock får direkta konsekvenser för konsumenten.
 • Då arbetet innebär många lyft samt att stå upp under hela arbetspasset så krävs det att du har en god fysik.
 • Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
 • Vi strävar efter en jämställd könsfördelning och ser gärna att fler tjejer söker.
 • Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
Krav
 • För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.


  • Eftersom säkerhetsgenomgångar, säkerhetsregler och arbetsplatsintroduktion sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
  Om oss
  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Intresserad?
  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  23 juni 2023 (25 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare