Riskbedömningstekniker till Treffco

Riskbedömningstekniker till Treffco

Vill du också göra skillnad och skapa säkrare arbetsplatser?

Vi på Treffco är ständigt på jakt efter eldsjälar, som precis som vi vill göra verklig skillnad på Sveriges alla arbetsplatser. Vi tror på att nya kollegor kommer lära oss minst lika mycket som vi kan lära dem. Det är så vi tillsammans framtidssäkrar Treffco och gör våra kunders arbetsplatser säkrare - samtidigt.

Just nu letar vi efter nästa vardagshjälte till vårt team och rekryterar en riskbedömningstekniker till region Mittsverige!

Om tjänsten

Vårt uppdrag är att jobba för en säkrare vardag på svenska arbetsplatser och som riskbedömningstekniker ingår du i ett team av vardagshjältar som tillsammans ökar säkerheten hos våra kunder. Du intar en fri och självständig roll där du jobbar med ackrediterad riskbedömning av tryckluftsinstallation. Bedömningsarbetet utförs på plats hos våra kunder som återfinns inom till exempel process, kraftvärme, tillverkningsindustrin, livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin samt papper och massa. Hos oss är frihet under ansvar en självklarhet och du kommer ges stor möjlighet att självständigt planera och lägga upp dina arbetsdagar.

Rollen innefattar dagliga resor och runt 75 övernattningar per år. Du utgår från din hemmabas i Mellansverige och rapporterar direkt till vår VD.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har flerårig bakgrund från processindustrin i en teknisk roll där du servat, reparerat eller installerat kompressorer. Självklart behärskar du svenska obehindrat i tal och skrift, har goda allmänna datorkunskaper och innehar B-körkort.

Även om dina yrkesmässiga kvalifikationer är viktiga för oss så värderar vi din personlighet minst lika högt, och vi ser en förtroendeingivande, ansvarstagande och kommunikativ person framför oss. Vidare är du också strukturerad samt ordningsam och har lätt för att prioritera din tid och din insats.

Vi erbjuder

Hos Treffco hittar du en trygg och etablerad aktör inom ett viktigt område för svenskt arbetsliv. Som riskbedömningstekniker kommer du att göra verklig skillnad och du får en flexibel och självständig roll, där du själv planerar och lägger upp din tid. Vi kommer att förse dig med alla verktyg du behöver för att lyckas och naturligtvis ingår både en marknadsmässigt stark ersättning och tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund 076 221 67 07 eller av Marcus Sölvin 070 074 59 18. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Susanna Haglund
Telefon 0762216707
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se