Hoppa till innehåll
Spirax Sarco AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare med fokus på Mellansverige

Spirax Sarco är världsledande leverantör för lösningar till ångsystem med en erfarenhet som sträcker sig 130 år bakåt i tiden. Nu söker vi en teknisk säljare som vill vara med och växa tillsammans med oss.

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss erbjuds du fördelar som stor flexibilitet, korta beslutsvägar och att få arbeta i ett företag med positiv utveckling som präglas av en stark teamanda och kamratskap. Som stöd finns teknisk support, service, säljsupport och övriga medarbetare. Du får mycket bra marknadsmässiga villkor, möjlighet till bonus, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att utföra ditt jobb.

Om tjänsten
I rollen som teknisk säljare arbetar du med hela vår produktportfölj mot kunder som främst återfinns inom tillverkande industri. Din huvudsakliga uppgift blir att hjälpa dem hitta lösningar för att effektivisera och optimera sina befintliga ångsystem och processer. I första hand jobbar du med befintliga kunder, men du förväntas även utveckla affären och växa med nya kunder.

Distriktet omfattar Mellansverige och sträcker sig mot Norra Värmland, vi tror att Örebro med omnejd är en bra bostadsort, dock är det viktigaste att du är rätt person för denna tjänst. Detta är ett spännande distrikt med stor potential. Som teknisk säljare utgår du hemifrån alternativt från kontorshotell, vårt huvudkontor ligger i Solna. I tjänsten förekommer en hel del resor med övernattningar.

 Vad har Marie Rosendahl, Country Manager, att säga om hur det är att jobba på Spirax Sarco? 

"Jag har jobbat på Spirax Sarco AB sedan 2009 och haft förmånen att prova på många olika roller. Det som gjorde att jag började här var framför allt entreprenörsandan, att få jobba i ett litet bolag med korta beslutsvägar med mycket eget ansvar, och det som har gjort att jag stannat är mina kollegor och att jag fått chansen att pröva på nytt och utvecklas.

Vi är ett företag som satsar mycket på hållbarhet, välmående, hälsa och inkludering. Vi erbjuder bra förmåner till föräldralediga, möjlighet att engagera sig i välgörenhet på arbetstid och flexibilitet generellt för alla anställda. Vi har även ett väl utbyggt internt utbildningsprogram.

Vi vill växa genom ökat fokus på hållbara lösningar för våra kunder. Vi vill vara en ledare när det gäller hållbarhet och hela koncernen har som mål att nå netto noll till 2030."

Din profil
Vi ser att du är en självgående, driven och strukturerad person med stort affärssinne. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med både kunder och medarbetare.

  • Teknisk kunnande och förståelse
  • Tidigare arbete mot tillverkande industri
  • Relevant högskole-/universitetsutbildning är meriterande 
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av att jobba i CRM system
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Spirax Sarco är världsledande leverantör för lösningar till ångsystem, med en erfarenhet som sträcker sig 130 år bakåt i tiden, med mer än 1300 experter och närvaro i 62 länder världen över. Ånga kan värma upp och steriliserar nästan alla industriella processer och är ofta första val i applikationer inom livsmedelsproduktion, läkemedelstillverkning, oljeraffinaderier och sjukhus globalt. Ånga levererar en säker, hållbar och effektiv energi till dina processer. Oavsett om du ska bygga en ny anläggning eller renovera och effektivisera en befintlig hjälper vi dig med dina utmaningar. Med utgångspunkt i vad som är viktigast för dig; förbättrad säkerhet, energibesparing, ökad produktivitet, reducerade CO2-utsläpp eller andra förbättringar hjälper vi dig att nå dina mål.

Vi levererar produkter, service och totallösningar till bland annat livsmedelsindustrin, bryggerier, sjukhus, papper- och massatillverkning, läkemedelsindustrin för att nämna några. 

Läs mer om oss på: www.spiraxsarco.com

Spirax Sarco AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 mars 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup