Local Process Owner (LPO) – SAP/EWM

Local Process Owner (LPO) – SAP/EWM

Är du redo för en utmaning där du får arbeta i en utvecklande roll med fokus på att optimera och utveckla Solars system och processer? Trivs du att arbeta i en händelserik miljö där du ligger steget före genom din goda planeringsförmåga? Då kan du vara vår nästa Local Process Owner (LPO) med placering i Halmstad eller Örebro.

En LPO ingår i den globala supportmodellen och ska ha en detaljerad översiktsbild och förståelse för nuvarande och framtida utmaningar inom givna processer och system. Globala supportmodellen säkerställer processen från behov till implementering av ny funktionalitet. Efter godkännande och design av ny funktionalitet koordinerar och genomförs testning, dokumentation och kommunicera inom organisationen för att uppnå en stabil drift inom våra centrallager.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VVS och Industri. Vi är övertygade om att vi är Stronger Together genom att tillsammans skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas.

Huvudarbetsuppgifter
  • Lokal nyckelperson vid implementering av ny teknik/nya processer/nya system inom SAP/EWM, det innebär att samordna utbildning, kommunikation samt säkerställa egna och andra lokala rollers deltagande.
  • Globalt stödja implementering av ny teknik/nya processer/nya system inom Solar
  • Identifiera och stänga gap inom lagerprocessen för att få en högre effektivitet
  • Skapa "change impact analysis" i samband med ny teknik/nya processer/nya system
  • Stödja lokala ledningen med process- och systemförståelse
Kvalifikationer
  • Mycket goda kunskap i SAP/EWM är ett krav
  • Examen från gymnasiet
  • Branschkunskap inom lager och logistik
  • Grundläggande kunskaper i Microsoft Office - paketet
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
Profil

Genom att arbeta analytiskt och strukturerat med stort fokus på kvalitet uppnår du resultat i ditt arbete. Du trivs i en utåtriktad roll där du på ett serviceinriktat och affärsmässigt sätt samverkar med interna och externa parter. Utmaningar ser du som möjligheter till utveckling och du organiserar och prioriterar i ett arbete som präglas av högt tempo och att ha flera projekt i gång samtidigt. Du är intresserad av logistik och vill vara delaktig i en miljö där man arbetar med ständiga förbättringar.

Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och intervjuarbete och önskar därför din ansökan snarast möjligt. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Häll, Platschef CL-Örebro på per.hall@solar.se eller Carl-Fredrik Mars, Platschef CL-Halmstad på carl-fredrik.mars@solar.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.solar.se/karriar/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (9 dagar kvar)