Hoppa till innehåll
Tycker du om att arbeta med problemlösning och utmanas av att hitta den bästa lösningen för kunden, utifrån deras behov? Om du brinner för kundservice och vill vara med oss på vår resa att ständigt förbättra och utveckla Solar tillsammans med våra kunder, kan du vara vår nästa kollega. Vi söker nu en medarbetare till vårt nya toppmoderna logistikcenter i Kumla som beräknas tas i drift under 2026. Inledningsvis är du stationerad på vårt säljkontor i Örebro

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas och därför värderar vi personlig utveckling högt. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi värdesätter din kunskap och kompetens och tillhandahåller en plattform där du har möjlighet att driva eller deltaga i förbättringsprojekt, allt utefter din ambition. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

De dagliga arbetsuppgifterna är att med hög servicegrad hjälpa våra kunder och kollegor via mail, telefon och chatt med att behandla kundärenden. En av arbetets tyngdpunkter är problemlösning med kundens bästa i åtanke, vilket följs upp mot uppsatta mål. Du följer upp avvikelser i våra flöden till och från kund. Hanterar retur- och reklamationsärenden, fakturafrågor, logistikärenden och i övrigt förekommande ärenden på avdelningen. Viss orderslagning till kund förekommer, när det gäller ersättningsorder och motsvarande, och vid behov utföra arbetsuppgifter inom innesäljsorganisationen.

Du kommer även vara en del av vårt löpande förbättringsarbete inom rutiner och arbetssätt

Kvalifikationer
  • Minst gymnasieutbildning, meriterande med någon form av påbyggnadsutbildning inom ekonomi, service, försäljning
  • Erfarenhet från produkter inom El eller VS branschen är meriterande
  • Fin känsla för service är oerhört viktig.
  • Det är önskvärt att du harkunskap/erfarenhet från administrationsverksamhet och service
  • God datorvana är en självklarhet
  • Erfarenhet att jobba i Excel, SAP, Salesforce är meriterande
  • Goda kunskaper i engelska samt svenska, både i tal och skrift
Profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du är positiv, nyfiken och självgående med en lösningsorienterad attityd. Att vilja ge förstklassig service med kunden i fokus är lika viktigt som struktur och ett gott ordningssinne. Du har en vilja att hela tiden utvecklas i dina kundrelationer och du brinner för kundvård som leder till nöjda kunder. För att trivas hos oss måste du kunna ha många bollar i luften och tålamod i större komplexa ärenden. Att du gillar att prata i telefon och älskar kundservice ser vi som en självklarhet. Du behöver också vara en god lagspelare då ett tätt samarbete med kollegorna är en förutsättning för att vi som grupp ska växa tillsammans och därigenom leverera resultat med hög kvalitet. Kundservicekollegorna finns i Halmstad och gruppen i Kumla kommer succesivt att växa. Inledningsvis innebär det ledarskap på distans.

Placeringsort

På vårt nybyggda logistikcenter i Kumla, beläget i industriområdet Via. Vårt logistikcenter som beräknas tas i drift under 2026 har en lagerbyggnad på 45 500 kvadratmeter och 2000 kvadratmeter kontor. Fram till dess utgår du från vårt säljkontor i Örebro. Din anställning inleds med 2 veckors utbildning på vårt customer service center i Halmstad.

Kontakt och Ansökan

Låter detta som du? Urvalet kommer att ske löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Åkesson Rönnkvist, Head of Customer Service, cecilia.akesson@solar.se, mobil: 0793-499700.
Solar Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Cecilia Åkesson Rönnkvist
Email

Om arbetsgivaren

Solar Sverige är i dag en av Europas ledande sourcing- och servicepartners med verksamhet främst inom el, VVS, industri och klimat/energi. Vår kärnverksamhet kretsar kring varuförsörjning, tjänster och optimering av våra kunders verksamheter. Vi tror på kraften i att tänka framåt och strävar alltid efter att förstå våra kunders behov i syfte att tillhandahålla relevanta, personliga och värdefulla tjänster. Läs mer om oss på solar.se.
http://www.solar.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Linköping
Försäljning
Företagslogga