Hoppa till innehåll
SkrotSmart AB logotyp

Är du händig och gillar att göra affärer? Börja som Kundmottagare hos oss på SkrotSmart!

Om jobbet

Om du vill vara en del i en unik och spännande resa kan detta vara tjänsten för dig!

SkrotSmart är en ny aktör på den svenska marknaden som vill föra metallåtervinning in i 2000-talet. Vi söker nu en affärsinriktad kundmottagare till vår anläggning i Västerås. SkrotSmart finns idag etablerade på 12 platser i landet, från Sundsvall till Trelleborg.

Vi söker dig som vill arbeta på vår anläggning där du kommer att lära dig mycket om järn och andra metaller men framför allt hjälpa våra kunder och ge förstklassig service.

Tillsammans med dina kollegor kommer du få vara med och driva vår anläggning i Örebro, men kan även tillfrågas att jobba på annan ort enstaka tillfällen.

Tjänsten skall tillträdas så snart som möjligt.

Beskrivning:

I rollen som kundmottagare på SkrotSmart kommer du att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter på anläggningen. Du tillsammans med dina kollegor kommer ansvara för öppning och stängning samt driften under öppettiderna. Arbetet handlar framför allt om att ta emot och hjälpa kunder med att identifiera och värdera metallerna de kommer med, genomföra affärerna, sortera och bearbeta materialet, sköta logistiken samt hålla ordning och reda på anläggningen. Du sköter, tillsammans med din kollegor, anläggningens administration vad gäller att registrera inköpen samt utleveranserna.

Vi söker dig som:
  • Gärna har arbetat i en "kroppsarbetarroll" tidigare
  • Du har B-körkort
  • Det krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Du kan hantera enkla system i datorn
  • Inte är rädd att jobba fysiskt och "hugga i" där det behövs. Jobbet präglas av högt tempo.

Personliga egenskaper:

Du är en driven, positiv och serviceinriktad person som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att göra affärer, är trygg i rollen att förhandla och har skinn på näsan!

Du är öppen för varierande arbetsuppgifter och är beredd att ta eget ansvar. Du har lätt för att lära dig – såväl enkla systemlösningar som att identifiera våra vanligaste metaller. Du gillar tanken på att vara med och utforma arbetssätt och påverka din arbetsmiljö – du blir en del i att skapa en bra arbetsplats. Du är inte rädd att skita ner dig, då jobbet till stor del handlar om att hantera materialen.

Övrigt:

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att manövrera motviktstruck och palldragare. Truckkort är ej ett krav, saknar du detta så utbildar vi dig.

Tjänsten är på heltid. Lön i linje med Handels kollektivavtal.

Ansökan:

Viktigt! Skriv "Örebro" i ämnesraden i ditt mail, samt bifoga personlig presentation och cv. Skicka din ansökan till rekrytering@skrotsmart.se

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2023-03-31
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SkrotSmart är en del av Vinning-koncernen.

Vinning AB är moderbolaget i en koncernen som utmanar en traditionell bransch genom att skapa ledande aktörer på den svenska marknaden genom nytänkande etableringar.

Vinnings huvudfokus är återvinning av järn och metall med verksamheter inom produktionsanläggningar, kabelåtervinningsanläggningar och flera citynära Drive-in stationer. Målet är att vara kundens främsta alternativ för modern och effektiv metallåtervinning. Vinnings verksamheter finns etablerade i Sverige från Sundsvall till Trelleborg.

Läs mer på vinning.se

Liknande jobb