Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om bolaget

Skadepoolen är er kompletta bilskadeverkstad i Örebro. Vår verkstad är auktoriserad för DS Automobiles, Citroën, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Subaru och Suzuki men hjälper dig självklart med din bil oavsett märke. Vi på Skadepoolen hjälper dig som kund med allt ifrån lackarbeten till plåt och vagnskador.Bolaget grundades 1998 och har idag 15 anställda.

Om tjänsten

Skadepoolen är er kompletta bilskadeverkstad i Örebro. Vår verkstad är auktoriserad för DS Automobiles, Citroën, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Subaru och Suzuki men jobbar även med andra märken.

Tjänsten innefattar följande arbetsuppgifter inom skadeprocessen som innebär mottagning av kund, tidsbokning, boka hyrbil till kund, fakturering, skadebesiktning, räkna på kalkyler till försäkringsbolag och utlämning av bil. Du ansvarar även för att arbete planeras ut i CAB Plan på respektive skadetekniker.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har kunskaper inom fordonsteknik samt bra på att hantera kunder. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med skadeberäkning och ett krav är att du kan CABAS och en stor fördel är att du är certifierad inom CABAS. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt engelska och innehar B-körkort. Du har en god datavana och digital förståelse.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Skadepoolen i norra Örebro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Lindström på tfn. 0730-56 93 36. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den - november. Vi arbetar för en jämn könsfördelning.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår vision är hjälpa människor att uppnå sin fulla potential. Vi gör det genom Happyr - en molnplattform som kvalificerar jobbsökare genom att mäta deras potential och matcha dem mot arbetsgivarnas behov.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare