Hoppa till innehåll
Signalvakter logotyp

Personalplanerare till Signalvakter sökes!

Ansök nu
Har du arbetat i en administrativ roll sedan tidigare och är redo för en ny utmaning? Låter det dessutom lockande att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter? Då är du varmt välkommen in med en ansökan för tjänsten som personalplanerare till Signalvakter!

Information om tjänsten
PGs Signalvakter Norden AB startades år 1998 och arbetar för att utbilda och hjälpa till med trafikservicepersonal, skyddsanordningar och TMA-bilar i samband med vägarbeten runt om i hela Sverige. PGs personal och fordonspark är tillgängliga året runt och ständigt redo att utför alla typer av trafikrelaterade insatser.

Professionals Nord söker för Signalvakters räkning en personalplanerare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Signalvakter under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Signalvakters önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Att ingå i ett härligt team som gillar att ha kul på jobbet
  • En möjlighet att växa och utvecklas i en administrativ roll
  • En roll med stor frihet under ansvar
Arbetsuppgifter
I rollen som personalplanerare hos Signalvakter utgår du från kontoret i Örebro. I Örebro arbetar det idag runt 50 medarbetare, varav två personer arbetar inne på kontoret, en på lagret och resterande ute på vägarna. Nu har du möjligheten att stärka teamet inne på kontoret!

Du kliver in i en bred roll med stort fokus på personalplanering för att säkra bemanning på olika uppdrag. Du kommer även vara ett administrativt stöd för resterande kollegor på kontoret för att tillgodose verksamhetens behov och planera arbetsmiljöarbete på sikt. För att komma in i arbetet kommer du till en början gå med dina kollegor inne på kontoret som hanterar arbetsuppgifterna idag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Planera bemanningen på ett kvalitetssäkrat och effektivt sätt
  • Beställning av material
  • Hantering av löner
  • Identifiera och bedöma risker för att på sikt kunna skapa riskbedömningar och riskanalyser
  • Uppdatering av handlingar vid förändrade förutsättningar för produktion
Vi söker dig som har en avklarad och godkänd gymnasieexamen och hanterar det svenska språket flytande i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som personalplanerare hos Signalvakter. Du har en god kommunikativ förmåga där samarbete med kollegor är en självklarhet för dig. Som person är du flexibel och tycker om att lära dig nya saker och har därför inget emot att byta arbetsuppgifter under dagens gång. Vidare är du självgående och arbetar lösningsorienterat inför de arbetsuppgifter du ställs inför.

START: Augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Mia Haaster
Email
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare