Maskinförare till Setra Hasselfors

Maskinförare till Setra Hasselfors

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en initiativtagande och flexibel maskinförare till Setra Hasselfors. Du kommer huvudsakligen att arbeta med truckkörning, där du ansvarar för att hantera vårt virke på ett effektivt och säkert sätt. En viktigt del i ditt arbete är att delta och bidra i vårt arbete med ständiga förbättringar. På Setra Hasselfors strävar vi efter ett gott samarbete inom och mellan avdelningarna, vilket innebär att du även kommer vara delaktig i övrigt förekommande uppgifter på sågverket när behov finns.

Arbetsformen är för närvarande tvåskift, men andra skiftsformer kan förekomma.

Din profil

I den här rekryteringen lägger vi stor viktigt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har ett tydligt säkerhetstänk, har förmågan att ta egna initiativ och är en sann lagspelare. Som maskinförare arbetar du självständigt samtidigt som du ingår i ett team och ställer upp för dina kollegor när det behövs. Du utför dina uppgifter med stor noggrannhet och du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt innehar truckkort. Om du har tidigare erfarenhet av truckkörning inom produktionsindustri ser vi det som meriterande. Du har god datorvana och kunskap i MS Office, samt uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Setra Hasselfors med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2020-12-13. Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Moa Tjärnström på 073-351 27 08 eller moa.tjarnstrom@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Moa Tjärnström
Telefon 073-3512708
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter - varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.