Hoppa till innehåll

Automationsingenjör till stabila SEJFO

Vill du arbeta med PLC programmering och prova på robotprogrammering? Sverigeledande SEJFO söker Automationsingenjörer!

SEJFO är Sveriges ledande leverantör av automationsutrustning, testutrustningar och specialmaskiner. De befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker en Automationsingenjör med några års erfarenhet. Har du ett gediget tekniskt intresse och trivs att arbeta i en omväxlande miljö? Vill du dessutom jobba med PLC- och robotprogrammering i världsklass? Bra! Då kan du vara den automationsingenjör vi söker till SEJFO med placering i Köping.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

SEJFO är ett väletablerat företag som varit verksamma i mer än 30 år, och som nu befinner sig i en spännande utvecklingsfas. De erbjuder automations- och IT-lösningar för farbriksautomation, med särskilt fokus på fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Varje lösning som SEJFO erbjuder är skräddarsydd efter kundens specifika behov och de tillhandahåller avancerad specialutrustning som ökar kundernas produktivitet och lönsamhet. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Som Automationsingenjör hos SEJFO kommer du programmera PLC-styrsystem såsom Siemens S7 samt till exempel ABB-robotar. Du får arbeta med spännande kunder, från flera av världens största bolag. Attraheras du av att resa och se världen finns det goda möjligheter till att resa globalt för dig som vill. I kundprojekten är ingen maskin eller utrustning den andra lik! Varje projekt ställer höga krav på kreativitet och struktur där du som Automationsingenjör utgör en central roll.

På SEJFO möts du av en platt organisation med en familjär atmosfär där balans mellan arbete och fritid prioriteras. Här finns det stora möjligheter att utvecklas och växa som individ.

Dina arbetsuppgifter
  • PLC och robotprogrammering
  • Simulering och virtuella idrifttagning.
  • Arbeta i projektteam, från offert och konceptframtagning till leverans.
  • Skriva funktionsbeskrivningar och tester.
  • Planera, programmera och testköra automationsutrustningarna i SEJFOS lokaler
  • Idrifttagningar ute hos kund i Sverige och ibland globalt.
Värt att veta

På SEJFO kommer du att arbeta i deras rymliga och rena lokaler i Köping nära E18, tillsammans med ett team på 11 kvalificerade automationskollegor. Du kommer att samarbeta i projektteam med andra kollegor, exempelvis inom konstruktion och programmering. I rollen förväntas du resa i slutet av projektet för att genomföra idrifttagning ute hos kund, främst i Mellansverige men ibland även globalt.

Våra förväntningar

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och en utbildning inom automation eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har programmeringskunskaper i PLC system så som Siemens S7. Har du erfarenhet av robotprogrammering är det ett plus!

Som person är du initiativtagande, samarbetar väl med andra och har en nyfikenhet på att utvecklas. Du trivs med frihet under ansvar och har förmågan att leda dig själv där du får saker att hända. Du är kommunikativ, har ett flexibel och har en strukturerad arbetssätt, alltid med kunden i fokus. Det krävs goda kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Då resor förekommer behöver du ha körkort.

Om du känner igen dig i beskrivningen och vill arbeta i en spännande miljö, ansökan redan idag!

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
SEJFO logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Jenny Nilsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga