Mjukvaruutvecklare till Sectra!

Mjukvaruutvecklare till Sectra!

Inledning
Är du mjukvaruutvecklare och vill arbeta med att göra skillnad i samhället genom teknik? Vi söker nu dig som är en analytisk problemlösare med passion för innovativa mjukvarulösningar och som tillsammans med Sectra vill vara med och skapa spetsteknologi i världsklass! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten
Sectra är en av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Deras långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Med andra ord skapar de framtidssäkra och effektiva lösningar som hjälper till att rädda liv.

Professionals Nord söker för Sectras räkning en Mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sectra under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sectras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Möjligheten att bidra till bättre sjukvård för miljontals patienter världen över.
  • Kompetenta och engagerade kollegor som alla har ett brinnande intresse för teknik.
  • Möjligheten att utforska och arbeta med dina egna idéer genom avsatt tid för detta. Ideér som sedan ofta ingår i deras produkter.
Arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du tillsammans med ditt team att leverera produkter och tjänster till Sectras kunder genom att designa, programmera, testa, underhålla och utvärdera mjukvarulösningar. Du säkerställer tillsammans med ditt team att Sectra kan leverera produkter med rätt funktioner, som löser rätt problem för deras slutanvändare. Vidare är du med och säkerställer att Sectras lösningar är lättanvända, framtidssäkra och effektiva.

Sectras utvecklingsteam är organiserade i agila, självorganiserade grupper med en gemensam passion för teknik och som tillsammans ansvarar för både design, implementering och kvalitet i deras produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vidare att omfatta:
  • Användande av Visual Studio, GIT och JIRA för hantering av kod och planering
  • Fullstack-utveckling i en modern teknikstack baserad på .NET Core och React
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning där du läst programmering och har ett starkt intresse för ny innovativ teknik och mjukvaruutveckling. Vidare behärskar du såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av mjukvaruutveckling inom agila teknologier samt erfarenhet av webb/css eller docker.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sectra. Du är lösningsorienterad inför de uppgifter du ställs inför och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du hjälpsam och sträcker gärna ut en hjälpande hand i teamet för att tillsammans uppnå goda resultat och lära sig av varandra.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Emma Grundin
Email Mejla Emma Grundin
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 1 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!