Servicetekniker till Scania Sverige, region Örebro Västmanland – Örebro

Servicetekniker till Scania Sverige, region Örebro Västmanland – Örebro

Vill du arbeta med den senaste tekniken och världsledande fordon? Gillar du att lösa problem och ta egna initiativ? Tycker du om när ingen dag är den andra lik? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Vi behöver dig som är fingerfärdig och som uppskattar att arbeta praktiskt med både hjärna och händer. Du drivs av att hjälpa våra kunder och se till att kundens verksamhet kan fortsätta vara lönsam.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom
Scaniaorganisationen.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Vem är du?
De bästa lastbilarna behöver de bästa serviceteknikerna. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande arbetslivserfarenhet av tunga fordon t.ex. anläggnings- och entreprenadmaskiner, skogsmaskiner.

Vi ser gärna att du har god elkunskap och ett genuint intresse inom området då fordonens system idag är komplexa. Djupare kunskaper inom hydraulik samt certifikat som kylmontör kategori 1 för tunga fordon är mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet. Körkortsbehörighet B är ett krav, har du även C- och D-behörighet är det meriterande. För att klara av uppdraget behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Ytterligare information
Mikael Larsson, platschef
tel: 019-20 92 93
e-post: mikael.larsson@arver.se

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Ansökan skickas till ansokan@arver.se
Mer info
Telefon 019-209280
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.scania.com/se/sv/scania-region-orebro-vastmanland.html
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten.

Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2021 registrerade Scania Sverige drygt 2 300 tunga fordon samt drygt 150 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,8%.

Verkstaden i Örebro förvärvades från Arver Lastbilar AB 1 december 2022 och tillhör Scania region Örebro Västmanland.