Hoppa till innehåll
Rörick Elektriska Verkstad AB logotyp

Arbetsledare/Projektledare till Rörick i Örebro

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är du en ledare som är resultat och målinriktad? Trivs du med att driva duktiga medarbetare? Då har vi jobbet för dig! Har du dessutom erfarenhet från producerande verksamhet? Då kan tjänsten som Arbetsledare/Projektledare vara rätt för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som Arbetsledare/Projektledare kommer du ha ett övergripande ansvar att driva projekt från start till mål. Arbetsuppgifterna innefattar projektering, tidplan, budget, beställningar och teknisk dokumentation med mera. Du arbetar nära kunden, leverantörer och medarbetarna.
Att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt är av stor vikt.

I samverkan med övriga Arbetsledare/Projektledare leder och fördelar du det dagliga arbetet, du ansvarar för att ta emot och registrera arbetsordrar, beställa reservdelar och förbrukningsmaterial och du är vid behov tekniskt stöd ute i produktionen. Ditt team arbetar i såväl verkstad som ute på fält vilket ställer krav på att ni stöttar varandra och ställer upp där det behövs.

PERSONLIGA EGENSKAPER/KVALIFIKATIONER
För att du ska passa i rollen som Arbetsledare/Projektledare är du lagspelare som har ett genuint tekniskt intresse, brinner för projektorienterat arbete och trivs att arbeta inom industri. Du besitter en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående och flexibel i ditt arbetssätt.

Då du kommer ha en betydelsefull roll med flera projekt i gång samtidigt behöver du vara noggrann och strukturerad med ett gott sinne för affärer och projektens utfall. Du vill få möjligheten att komma till en roll där du får vara prestigelös och flexibel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har god social förmåga som kan ta kunder och medarbetare till bättre samarbeten. Vidare är du driven och trygg i din arbetsroll och har förmågan att formulera sig väl, både skriftligt och muntligt. Då detta är en central roll på bolaget ser vi dig som noggrann och gillar ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser att du är en riktig lagspelare som inte tvekar att stötta upp över gränserna och har ambitioner att växa tillsammans med Rörick.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställd
Arbetstid: Dagtid
Plats: Örebro
Kontaktperson: Tobias Dahlgren
Rörick Elektriska Verkstad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rörick Elektriska Verkstad AB har flera av Nordens ledande serviceverkstäder för elmotorer, pumpar och växellådor. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med felsökning, service och reparationer av alla delar runt en roterande axel där vi erbjuder lösningar efter kundens önskemål i våra verkstäder och hos kund inom Sverige och Norden. Rörick ingår i Momentum Group
AB som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.rorick.se eller Rörick Elektriska Verkstad AB på sociala media.