Projektledare TA

Projektledare TA

Projektledare (Ta-planer & tillstånd)

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektledare ansvarar du för att våra kunder får den service och den hjälp de behöver för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Du blir spindeln i nätet mellan våra kunder, beställare och väghållare (Kommuner/Trafikverket).
I rollen kommer du arbeta med platsbesök, framtagning av trafikanordningsplaner, tillstånd, orderläggning mm. Även arbeta vid behov med etablering av avstängningsmaterial såsom vägmärken, trafikbuffertar och barriärer, service och underhåll av avstängningsmaterial samt tillsyn och jour.

För att lyckas hos oss ser vi att du har ett gott ordningssinne, är stresstålig och har god fysik då det förekommer tyngre arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med resten av vårt drivna team, arbetet sker i region Mitt med utgångspunkt från vår anläggning i Örebro. Tjänsten innefattar arbete vardagar kl. 07-16 samt visst arbete på obekväma tider såsom tidig morgon, kväll, natt och helg.

VEM SÖKER VI?

Har du tidigare arbetat med Ta-planer, tillstånd, trafikavstängningar och/-eller inom lager och logistik och brinner för trafiksäkerhet? Skulle du dessutom beskriva dig som ansvarsfull och engagerad som person? Då har vi rätt tjänst för dig! Vi på Road Rental lägger stort fokus på trivsel, engagemang och god arbetsmoral. Vi söker dig som ser dig själv som lösningsorienterad och ansvarstagande.

Kvalifikationer:

Körkort: B
Tillgång till egen bil
Behärskar svenska språket i både tal och skrift
Goda kunskaper i Microsoft Office
APV utbildningar / certifieringar
Ta-planer & tillstånd inom kommun och Trafikverket

Meriterande:

Tidigare arbetat inom bygg och anläggning
Trafikverkets steg utbildningar
Erfarenhet från entreprenadbranschen och uthyrningsbranschen
Erfarenhet av kranbilskörning
Körkort: BE, C, CE

Om du har frågor om tjänsten eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta/skicka in till:

Sandra Skrubbeltrang Depåchef, Örebro
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://roadrental.se/
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Road Rental är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg- och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger nästa generations Svenska vägar.