Hoppa till innehåll
Renall AB logotyp

Chaufför

Publiceringsdatum
13 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu flertal C/CE chaufförer för sommarperioden 2024 med mycket goda chanser till en förlängning.

 

Det här förväntar vi oss

Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro.

Vi söker nu flera förare inom olika områden som kan sommarjobba hos oss nu under 2023.
Du bör ha körkort med minst C-behörighet (CE-behörighet är positivt) samt YKB är ett krav. Vi värdesätter erfarenhet av liftdumper, lastväxlare, kranbil eller spol- och sugbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet. Kollektivavtal tillämpas genom Miljöarbetareavtalet Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, har god kundservice, är noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Örebro och god lokalkännedom är det ett stort plus!

 

Vi ser att du
  •  Förarbehörighet C 
  •  YKB Digitalt Förarkort
  •  God svenska i tal och skrift
 

Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på gustav.akerblom@onepartnergroup.se I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

 

Renall AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.