Hoppa till innehåll

Project Coordinator till Proteinbolaget

Vill du arbeta på ett ledande företag inom kosttillskott och träning och bli en del av ett framgångsrikt tillväxtbolag? Proteinbolaget söker en driven och nyfiken Project Coordinator, en riktig "doer", som vill vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Visionen är tydlig hos Proteinbolaget: att vara ledande inom kosttillskott samt tränings- och hälsorelaterade produkter. 2014 grundades det egna varumärket GAAM som expansivt tagit fler och fler marknadsandelar. Proteinbolaget fortsätter sin framgångsresa och Professionals Nord söker därför för deras räkning en Project Coordinator.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Proteinbolaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Proteinbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En möjlighet att växa och utvecklas som person och i din yrkesroll hos ett framåtsträvande bolag
  • En rolig och fartfylld arbetsplats där du omges av drivna och härliga kollegor
Arbetsuppgifter
Proteinbolaget strävar hela tiden mot att ta fram nya produkter med bästa kvalitét för kunderna och här får du möjlighet att vara med och bidra till att sätta upp projekt och leda dessa från start till mål kopplat till det egna varumärket. Som Project Coordinator blir du en del av teamet som arbetar med det egna varumärket GAAM. I denna tjänst utgår du från kontoret i Örebro med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Tillsammans med teamet ta fram produkter för Proteinbolagets eget varumärke
  • I tätt samarbete med teamet och övriga avdelningar på bolaget koordinera olika arbetsuppgifter
  • Leda projekten framåt och ta nya produkter från idé till slutprodukt
  • Kontakt med leverantörer i både Sverige och Europa
Vi söker dig som: med stort driv och engagemang vill ta dig an en rolig tjänst på ett spännande tillväxtbolag. För denna tjänst är det viktigast att du är rätt person. Du är en riktig "doer" som får saker att hända.

Du har med fördel en eftergymnasial utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Har du arbetat i en koordinerande/projektroll tidigare är det ett plus, men inget krav. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Proteinbolaget. Du är en social och öppen person där samarbete med kollegor är en självklarhet för dig. Du gillar att anta nya utmaningar och har lätt för att knyta kontakter med människor. Som person är du driven och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du låter inget falla mellan stolarna och säkerställer att all information, tider och koordinering som du ansvarar för sker så smidigt som möjligt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Proteinbolaget logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Lovisa Berglund
Email
Telefon