Hoppa till innehåll
Proteinbolaget logotyp

Junior Business Controller till Proteinbolaget

Ansök nu
Vill du arbeta på ett ledande företag inom kosttillskott och träning och bli en del av ett framgångsrikt tillväxtbolag? Proteinbolaget söker en nyfiken och analytisk Junior Business Controller med affärsförståelse som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Visionen är tydlig hos Proteinbolaget: att vara ledande inom kosttillskott samt tränings- och hälsorelaterade produkter. 2014 grundades det egna varumärket GAAM som expansivt tagit fler och fler marknadsandelar. Proteinbolaget fortsätter sin framgångsresa och Professionals Nord söker därför för deras räkning en Business Controller.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Proteinbolaget. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Proteinbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Goda möjligheter till att med ett driv och engagemang utvecklas i din roll som Business Controller
  • En rolig och fartfylld arbetsplats där du omges av drivna och härliga kollegor
Arbetsuppgifter
Som Business Controller tillhör du ekonomiteamet och rapporterar direkt till CFO. I rollen har du flera kontaktytor och du arbetar nära flertalet funktioner på bolaget, exempelvis ledning, marknad, försäljning och inköp. Du förväntas ta en aktiv roll och bistå verksamheten med ekonomiska analyser, kalkyler, rapportering, projektarbete, uppföljning samt förbättrings- och förändringsarbete. Du kommer att utgå från kontoret i Örebro med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att vara:
  • Genomföra analyser, kalkyler, utredningsarbeten och uppföljning samt presentera slutsatser och analyser för lämplig avdelning på bolaget
  • Analysera finansiella data för att identifiera trender, förbättringsmöjligheter och risker
  • Utföra månadsbokslutsaktiviteter med analys och rapportering
  • Fortsätta driva utvecklingen och implementationen av Business Intelligence systemet Qlik i verksamheten
Vi söker dig som: har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du behöver inte ha arbetat som controller sedan innan men är du å andra sidan en nyfiken, analytisk och sifferälskande person med förståelse för affären så kommer du lära dig det du behöver för att briljera i rollen. Har du däremot erfarenhet av liknande roll är det meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i Excel samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

För denna tjänst är dina personliga egenskaper helt avgörande. Som person trivs du i en affärsnära roll och du kan vara både ifrågasättande och proaktiv i ditt agerande. Du är analytisk och strukturerad med förmåga att förstå samband och flöden och ha ett öga för både helheten och för detaljer. Du älskar att grotta ner dig i siffror och kan redogöra för detta på ett pedagogiskt sätt för övrig verksamhet. Du får en stor kontaktyta i rollen som Business Controller och du bör vara en god kommunikatör och duktig på att skapa kontakter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Lovisa Berglund
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare