Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Vi söker en IT-tekniker till Tell Sverige AB!

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Inledning:

Vi söker en IT-tekniker för att komplettera teamet på Tell Sverige AB. Är du en kommunikativ och erfaren IT-tekniker är du troligen den vi eftersöker. Tell erbjuder företagskunder smarta helhetslösningar inom molnväxlar, telefoni, IT-drift samt fordons IT. Du kommer få totalt 35 kollegor fördelade på fem kontor runt om i Sverige.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tell´s räkning en IT-tekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tell.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tell´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker i konsultrollen hos Tell ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i varierande storlekar av företag och deras nätverk/IT miljöer. Arbetsuppgifterna innefattar uppdrag på plats ute hos Tell´s kund. Uppgifterna innefattar allt inom felsökning, felhantering, utveckling, installation och förändring.

Som IT-tekniker är du en viktig del av företagets utveckling och uppmuntras vara med i utvecklingen av Tell´s tjänster och produkter som är under ständig förändring inom IT, här har du möjlighet att påverka.

Vad kan Tell erbjuda dig?

Som IT-tekniker hos Tell får du en rolig, utmanande, spännande roll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och avdelningen till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med leverantörer som Clavister, HP, Cisco, Ubiquiti, Lenovo, Dell, Extreme networks.

Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tell. Som person är du positiv, driven, ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Vidare är du kommunikativ och besitter en god social förmåga då rollen innefattar kundkontakt.

Du har arbetslivserfarenhet från IT branschen och har företrädesvis jobbat med installation och support av olika IT miljöer och nätverk, det är meriterande om du är certifierad på marknadsledande produkter.

Sannolikt har du erfarenhet idag av att arbeta inom nedanstående områden:
  • Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
  • Nätverksdesign och implementation inom trådade nät, LAN
  • VMWare / Hyper-V
  • Microsoft Server 2012 / 2016 /2019
  • Microsoft Windows 7 / 10
  • Office 365
  • Switching och Rauting
Vidare tror vi att du har förståelse för systemintegration.
Krav för tjänsten är B-körkort.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, Filipstad eller närliggande ort
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på fanny.skott@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren