Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Utvecklare sökes till spännande uppdrag i Örebro!

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du ta nästa steg i din karriär som utvecklare? Vill du vara en del av framtidens teknik och arbeta med spännande IT-projekt i Örebro med omnejd? Nu har du chansen! Professionals Nord söker utvecklare med olika kompetenser till våra framstående kunder. Oavsett om du är nyutexaminerad eller har många års erfarenhet, är detta möjligheten för dig!

Om oss på Professionals Nord
Professionals Nord är en ledande aktör inom personaluthyrning och rekrytering. Vi har ett brett kontaktnät och våra kunder har ett stort behov av utvecklare med olika typer av kompetenser. Genom att arbeta som konsult hos oss får du möjlighet att utvecklas professionellt och ta del av spännande projekt inom olika branscher. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och stöd genom hela din anställning.

Målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos våra kunder, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos våra kunder kommer du att arbeta inom olika områden beroende på din bakgrund och kompetens. Vi söker därför dig som är systemvetare, dataingenjör, eller har läst en YH-utbildning inom programmering. Oavsett om du är en vass C++-utvecklare, brinner för C#, eller är skicklig i andra kodspråk, finns det en plats för dig!

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datavetenskap eller motsvarande.
  • Har en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Är ansvarstagande, självgående och har ett stort intresse för teknik.
  • Trivs i konsultrollen och är konsultmässig.
START: Efter överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro Län
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

#utvecklare, #programmering, #systemutveckling

Connecta med oss nu för en fantastisk möjlighet att ta del av nuvarande samt kommande rekryterings samarbeten. Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi behandlar samtliga ansökningar och kontaktar dig när och om vi hittat rätt matchning. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!