Teknisk ansvarig / Workplace specialist

Teknisk ansvarig / Workplace specialist

Vill du arbeta i en teknisk specialistroll inom Workplace där du även är tekniskt ansvarig och en ledare? Har du ett intresse för IT infrastruktur, Azure Cloud och vill arbeta för kundens bästa? Om tjänsten
Som tekniskt ansvarig / Workplace specialist på Proact kommer du arbeta i nära samarbete med våra Service Delivery Managers, kunder och Operations. Det är ett litet team som arbetar inom Workplace och du kommer vara en operativ ledare och stötta teamet i det dagliga arbetet. Detta är en senior roll där du behöver ha arbetat i en liknande roll i flera år.
Du kommer att vara inblandad i kring hur kunders lösningar på bästa sätt kan förvaltas, moderniseras och automatiseras. Det förväntas också att du är insatt i framtida teknologier och tjänster samt ha en förmåga att avgöra hur dessa kan stödja och bidra till kundens verksamhet. Samt att du är nyfiken och har en god förmåga att lära dig nya tekniker.
Rollen innebär även att:
  • Managering av klienter i större miljöer med hjälp av Microsoft, Intune och Citrix.
  • Förvalta, underhålla och jobba proaktivt med kunders klientmiljöer. (Patch Management, OS och Applikationshantering, mm)
  • Arbeta som teknisk specialist vilket innefattar att hantera ärenden på tredje nivån inom Incident-, Problem- och Change Management enligt ITIL
  • Skapa, uppdatera och underhålla teknisk dokumentation och manualer till övriga intressenter
Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har ett tekniskt intresse och en förmåga att lära dig nya tekniker. Som tekniskt ansvarig för Workplace ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt eget arbete inom grupperingen och har en utpräglad servicekänsla där kunden står i centrum.
Med hjälp av dina kollegor och din analytiska förmåga kan du med lätthet ta dig an och lösa kundens förfrågningar och komplicerade utmaningar. Du ser sammanhang och kan med enkelhet prioritera de mest väsentliga. Du är social, förtroendeingivande och du tycker om att arbeta och vara en del av ett team. Vidare är du van vid att samla in kunders behov och omsätta dessa till tekniska lösningar. Det är meriterande om du har relevant utbildning och/eller certifiering. Du har god förmåga att kommunicera och behärskar svenska väl, i både tal och skrift. Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Proact med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.proact.se
Sista ansökningsdag 17 apr 2023 (28 dagar kvar)