Hoppa till innehåll
Proact IT Sweden AB logotyp

Service Delivery Manager

Motiveras du av att bygga goda kundrelationer, vara länken mellan affär och leverans samt har en naturlig känsla för IT och service? Om tjänsten
Som service Delivery Manager hos Proact har du leveransansvar för en av Proacts nyckelkunder. Du säkerställer att leveranserna är enligt avtal och motsvarar kundernas behov och förväntningar. Du har ett nära samarbete med flera funktioner internt som tex försäljning, ekonomi och servicedesk.

Du kommer bla arbeta med:
  • Säkerställa att leverans sker enligt avtal och SLA
  • Genomföra drifts- och CAB möten med kund enligt avtal
  • Löpande arbete med administration såsom fakturering och rapportering av leveranserna
  • Förbättringsprojekt
     
Rollen är baserad i Örebro och du kommer att ingå i ett team på 13 personer var av fyra har rollen som SDM. Du kommer rapportera till Chef Service Delivery. Är det här du?
För att passa i rollen ser vi att du har arbetat flera år i liknande roll där du har haft ett kund-och leveransansvar mot stora kunder. Du har en god förståelse för ITIL eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är ansvarstagande, serviceinriktad och som är van att arbeta kundorienterat. Du har lätt för kommunikation och har en förmåga att hålla dig lugn i stressade situationer.
Som SDM ser vi att du är en person som är strukturerad och drivande med mycket god förmåga att hitta pragmatiska lösningar och ser alltid till både kundens och Proacts bästa. Det är även viktigt att du är en självgående person, vågar ta beslut, kan prioritera och delegera. Du har en administrativ förmåga och är bekväm med att läsa avtal, hantera krav, risker och avvikelser med fokus på leveransens kvalitet och lönsamhet.
Vidare är du förtroendeingivande och tydlig i din löpande kontakt med kunder, kollegor och leverantörer.

Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå tydliga deadlines. Dessutom behöver du ha en del specifika tekniska kompetenser. Då rollen är en självständig roll så förväntar vi oss att du har en egen inre motor som driver dig och att du har passion för att nå resultat. Du är bekväm med att strukturera komplexa data och sammanställa dem i tydliga rapporter.
Vidare har du en god teknisk förståelse för IT system samt en ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med infrastruktur och molnbaserade tjänster, gärna ur ett försäljnings-, beställar- eller kundperspektiv. Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Proact med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Delivery Manager, Service Manager, SDM, Key Account Manager, Projektledare
 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare