Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Truckförare till kund i Glanshammar

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet från arbete på lager med truckkörning? Är du en noggrann och självgående person som vill arbeta fysiskt och söker heltidsjobb över sommaren? Då ska du läsa vidare i denna annons!

PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare på heltid över sommaren. Vår kunds verksamhet ligger strax utanför Glanshammar och är del av en världsledande producent av industriella mineraler. I tjänsten kommer du köra en hel del truck och det är därför av största vikt att du har god truck- och lagervana och är en prestigelös person som vill utvecklas och växa med dina arbetsuppgifter.

Du kommer exempelvis att arbeta med att:
- Köra truck och lasta pallar med säckar fyllda av dolomitsten
- Lasta och lossa lastbilar
- Hålla rent och städat på arbetsplatsen samt rapportera in eventuella skador och avvikelser

Tjänsten passar dig som är en ansvarstagande lagspelare. Du triggas av att fylla en viktig funktion för att vår kund ska kunna leverera i enlighet med deras mål. Du arbetar till stor del självständigt i denna roll men kommer alltid ha kollegor nära till hands om hjälp skulle behövas.

Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av lagerarbete och truckkörning sedan innan. För att trivas i denna roll så är du van vid att arbeta självständigt och har en förmåga att se vad som behöver göras. Som person känner du igen dig i nedanstående:
- Du är initiativtagande och effektiv i ditt arbete
- Du trivs med att arbeta fysiskt
- Du har en god samarbetsförmåga
- Du har ett driv framåt och vill ständigt utvecklas

Stor vikt kommer att läggas vid truckerfarenhet och personliga egenskaper för att passa in i teamet. För denna tjänst är det krav på körkort B och tillgång till egen bil, samt truckbehörighet B1-B5.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, över sommaren
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag
Plats: Glanshammar, strax utanför Örebro

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare