Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Sourcing Manager till växande nordiskt bolag

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven inköpare som vill ta nästa steg i karriären? Vi letar efter dig som vill komma till en tjänst med högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö. Vill du också komma till ett team som präglas av stort engagemang och nära samarbete, sök då tjänsten som Sourcing Manager redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Som Sourcing Manager kommer du att ha en avgörande roll i det strategiska och operativa inköpsarbetet avseende leverantörskedjan i Norden. Du kommer att arbeta i en internationell miljö och ha kontakt med några av världens mest framgångsrika företag, där du kommer att ha en viktig roll i att stärka affärsrelationerna. Du kommer att upphandla avtal med leverantörer för att säkerställa leveranserna av tjänster till våra kunder. I rollen kommer du ha ett heltäckande ansvar för hela företagets inköpsprocess, vilket ger dig möjlighet att ha en bred roll med stort inflytande.

Ditt arbete kommer att innebära kontinuerlig leverantörsuppföljning. 2-5 övernattningar i månaden kan förekomma i tjänsten, vilket ger dig möjlighet att utveckla våra affärsrelationer på olika platser runt om i norden.

Du kommer också att ha personalansvar för en medarbetare och ha en ledande roll, där du arbetar för att bygga upp ett högpresterande och effektivt team. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenheter av ledarskap och har en vilja att leda och motivera ditt team.

Som Sourcing Manager kommer du att ha en betydande inverkan på vår framgång, samtidigt som du har möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med högt tempo, utmaningar och möjligheter till personlig utveckling och karriärmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Analysera och strukturera sourcing- och inköpsbehov
* Förhandla och dokumentera avtal
* Uppföljningar samt leverantörs- och kundkontakt
* Driva utveckling och effektivisering i organisationen genom ansvar för inköp- och sourcingavsnittet i verksamhetssystemet
* Planera, följa upp och utvärdera nyckeltal samt rapporter
* Analysarbete för att optimera leveranskedjan
* Stödja den operativa leveransorganisationen
* Utveckla sourcing genom strategiskt arbete

PERSONPROFIL

Vi söker en handlingskraftig person som trivs med frihet under ansvar. För att passa i rollen som Sourcing Manager behöver du ha erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter och trivas i ett högt arbetstempo. Du är en entreprenör med stark initiativförmåga, och trivs med att ligga nära affären. Vidare drivs du av att arbeta strategiskt, men också att agera operativt i samarbete med affärsutvecklare, kundansvariga och leverantörer.

Som person är du analytisk, noggrann och prestigelös, med en stor portion inre driv och omvärldsintresse. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Du behöver vara trygg med att fatta beslut och ha en utvecklad förhandlingsförmåga, samtidigt som du har en stark känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör att du trivs i en föränderlig miljö och lär dig snabbt nya uppgifter.
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och som är självgående och resultatorienterad. Du kommer att ha möjlighet att påverka vår framgång och utvecklas tillsammans med företaget.

Formella krav:

* Du har god datavana och mycket goda kunskaper i Excel
* Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

ÖVRIGT

Start: september eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare