Hoppa till innehåll

Säljare till Curant

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du intresserad av försäljning och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer? Vill du vara en del av Curants prestigelösa och dedikerade team? Är du också en driven person som har energin och ambitionsnivån att föra försäljningsprocesser till framgång? Då kan du vara precis den vi söker till rollen som säljare hos Curant!

TJÄNSTEBESKRIVNING

I rollen som säljare kommer du att ansvara för att bearbeta kunder inom Curants affärsområde och ansvara för att bygga starka relationer. Dina kunder kommer att vara konsulter och VVS-installatörer. Du kommer att ha fullt ansvar för att prospektera, bearbeta och driva hela försäljningsprocessen, från att inleda kontakten till att säkra avtal. Hos Curant arbetar du i större projekt och direktsäljande led. Att leverera exceptionell service och bygga långsiktiga relationer är avgörande för denna roll.

Som säljare på Curant kommer du att spela en central roll i att erbjuda kunderna effektiva och hållbara lösningar. Här får du som älskar att göra affärer komma till en spännande tjänst med många långsiktiga kundrelationer. Du kommer att bearbeta södra Sverige, vilket innebär att du ofta är på resande fot. Kontoret finns i Örebro där dina kollegor är. Eftersom att du bearbetar och arbetar med kunder i södra Sverige innebär det att denna tjänst inkluderar mycket tid i bil och övernattningar på annan ort.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som är ambitiös och vill ta din försäljningskarriär till nästa nivå. Du trivs med att arbeta i ett samarbetande och engagerat team. Du är känd för att vara målinriktad, framåt och positiv. Vi letar efter någon som är energisk, anpassningsbar och sätter alltid kunden i centrum.

Du är en självgående person med initiativförmåga, utmärkt social kompetens och förmåga att bygga starka relationer. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller från byggbranschen.

I detta teamarbete är personliga egenskaper avgörande, och vi ser att du är en lagspelare som är lyhörd, kommunikativ och har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Eftersom du kommer att arbeta i en föränderlig miljö, krävs det att du är lösningsorienterad och har förmåga att strukturera ditt arbete samtidigt som du är fokuserad på att nå uppsatta mål. Rollen kräver högt tempo, så att vara självgående och ha en stark drivkraft är viktigt.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Teamet utgår från Örebro, i denna tjänst finns även möjlighet att utgå från andra orter i Södra Sverige.

OM CURANT

Curant arbetar med att sälja och marknadsföra högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning på den svenska proffsmarknaden.

Curant grundades 2003 och har genom åren skapat sig en bred erfarenhet av radiatorer, konvektorer, fläktluftvärmare och luftridåer. Idag har Curant ca 17 anställda och omsätter ca 90 MSEK. Varumärket Curant har hela tiden utvecklats och inrymmer all vår samlade kunskap och erfarenhet. Vi hjälper våra kunder med kostnadseffektiva lösningar med deras behov av klimatprodukter.

Läs gärna mer på hemsidan: https://curant.se/

OM PERFORMIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga